Annonce
Vejle Boldklub

VB-forsvarer: Vi skal være mere afklarede

Mads Greve ærgrer sig over de dumme fejl, som koster VB indkasserede mål. En mental justering kan rette op på det. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
VB har tabt to kampe i træk, og det skyldes i høj grad personlige fejl. Forsvarsspilleren Mads Greve savner den sidste afklaring i de afgørende situationer.
Annonce

Vejle: VB var i julegavehumør søndag eftermiddag i Horsens.

Her tabte klubben med 3-1 til lokalrivalen AC Horsens, og to af de tre indkasserede mål blev leveret som gaver fra julemandens sæk.

Først tog Thomas Gundelund hånden til hjælp i muren og gav et straffe væk. Og målet til 3-1 var ikke meget bedre, da Indy Groothuizen sparkede bolden ud til en hårdt presset holdkammerat, så Alexander Milosevic et par sekunder senere måtte begå et klodset straffe.

VB-forsvarer Mads Greve kommer ikke til at huske kampen med glæde.

- Det var et virkelig frustrerende nederlag. Det var en kamp, vi tabte til os selv, siger Mads Greve.

Annonce

En hård periode

VB er inde i en hård periode og står uden sejr i de seneste fire kampe. Tre af dem er endt i nederlag, og ifølge Mads Greve skyldes det en manglende afklaring i begge felter.

- I bund og grund synes jeg ikke, vi spiller så meget bedre eller dårligere, end vi hele tiden har gjort. Så det er skarphed i felterne, vi mangler. Vi laver for dumme fejl og giver nogle nemme mål væk som gør, at vi ikke får de resultater, vi skal have, siger Mads Greve.

Er det blevet hverdag for jer efter en forrygende start?

- Nej, det synes jeg ikke. For jeg synes netop, at vi præsterer ganske fint. Vi fik en god start, men der var ikke nogen, der gik og troede, at vi nu skulle vinde Superligaen, siger Mads Greve og fortsætter:

- Vi har ikke fokuseret på tabellen - heller ikke da vi lå nummer et. Vi har haft fokus på at forbedre os, for selv i de kampe, vi har vundet, har der været ting at forbedre.

Annonce

Tilbage på sporet

Mads Greve mener ikke, at modstanderen hverken dominerer kampene eller vader i chancer. Derfor er det en mental justering, der skal til.

- Vi skal være mere afklarede og få spillet situationerne færdig. Vi skal sætte en ære i at forsvare vores mål og afslutte vores angreb, siger Mads Greve.


Det er op til os selv at finde den skarphed frem. I forhold til ikke at give dumme straffespark væk eller dumme mål væk.

Mads Greve


Der er ingen fodboldhold i verden - højt eller lavt - som går på banen med en anden indstilling. Sådan er det heller ikke i VB, men der skal mere fokus på det, mener Mads Greve.

- Det er noget med at italesætte det overfor sig selv. Du kan skærpe fokus lidt ved at sige til dig selv: Den her bold skal bare cleares. Min mand skal bare tages ud nu, og så videre, siger han.

Der bliver i høj grad brug for fokus i lørdagens kamp. Her kommer de forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland til Nørreskoven.

- Det er det bedste hold i Danmark lige nu. Det bliver en svær kamp, men jeg kunne godt tænke mig, at vi kommer tilbage på sporet, siger Mads Greve.

Kampen mod FC Midtjylland spilles lørdag klokken 16.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Meningsmåling: Nye Borgerlige er på vej i byrådet - men uforandret mellem rød og blå blok

Annonce