x
Annonce
VB

VB forventer to eller tre afgange inden jul

Er Mathias Hebo en af de spillere, der forlader VB igen til januar? Det vil teknisk chef Jacob Krüger ikke ud med, men han er et godt bud. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Det er stille tider i Vejle Boldklub, men teknisk chef Jacob Krüger forventer to eller tre afgange inden jul, og det bliver spillere, der skal lejes ud.

Vejle: Det er jul, og dermed er der også stille tider i Vejle Boldklub. Spillerne er på ferie og trænerne ligeså, men teknisk chef Jacob Krüger er nu alligevel i gang med arbejdet.

- Jeg forventer, at der sker noget inden jul. Vi kommer til at leje to eller tre spillere ud, siger Jacob Krüger.

Han har tidligere været ud at sige, at VB-truppen skal slankes i dette vindue. Hvilke spillere, der står på dørtærsklen til at ryge ud, vil han ikke ud med. Men hvis man kigger på VB's trup, er det let at finde emner.

Thomas Hagelskjær, Adama Fofana, Brenner, Vitinho og Foday Manneh er alle gode bud på afgange, fordi de er langt væk fra spilletid. Brasilianske Brenner er tættest på førsteholdet, men han har ingenlunde imponeret i de minutter, han har spillet.

Desuden er Mathias Hebo klar til at vende tilbage efter et succesfuldt lejeophold i Silkeborg. Han ligner heller ikke en mand, der skal tilbage som førstevalg i VB.

Og så er der norske Magnus Grødem, som kom til VB som en spændende, offensiv tilgang, men som slet ikke har sat et aftryk.

- Som udgangspunkt er han en Vejle-spiller endnu. Han har fået noget mindre spilletid end det, både vi og han havde forventet. Men han er en rigtig dygtig spiller, som forhåbentlig får en meget større rolle i foråret, siger Jacob Krüger.

Det er ikke den letteste opgave i verden at finde nye klubber til de spillere, som ikke umiddelbart er i spil til førsteholdsfodbold.

- Markedet er mættet lige nu. Vi er en del klubber, som gerne vil have slanket vores trupper, men det siger sig selv, at det kan vi ikke alle sammen gøre, siger Jacob Krüger.

Annonce

Han er en rigtig dygtig spiller, som forhåbentlig får en meget større rolle i foråret.

Jacob Krüger om Magnus Grødem

Kigger efter forstærkninger

Men hvad med tilgange?

- Lige nu er der størst fokus på at reducere. Men jeg vil slet ikke afvise, at vi kigger på steder i truppen, hvor vi kan forstærke os. Det kommer vi til at kigge på frem til transfervinduet lukker, og vi kigger på områder i truppen, hvor vi er bekymret i forhold til bredden, siger Jacob Krüger.

Kunne det eksempelvis være i angrebet, hvor Kjartan Finnbogason ikke har nogen direkte erstatning?

- I vores system spiller vi kun med en angriber. Og vi har formentlig rækkens bedste angriber, i hvert fald hvis du måler på antal mål. Men vi har også store forventninger til Adam Jakobsen. Han skal have et længerevarende forløb nu uden skader, hvor han får spillet masser af kampe, siger Jacob Krüger.

- Desuden har vi et usædvanligt stort talent i Wahid Faghir, som vi tager op i førsteholdstruppen fra januar. Så vi føler os rimelig godt garderet på den position, siger Krüger.

Wahid Faghir er en angriber på blot 16 år, men han er så stort et talent, så han tiltrækker interesse fra hele Europa.

Ikke en billigt sælgende klub

Jacob Krüger afviser ikke, at VB kan være tvunget til at skille sig af med profiler i januar. Men prisen skal være rigtig. VB er en sælgende klub, men:

- Vi er ikke en billigt sælgende klub, konstaterer Jacob Krüger med et smil.

Profilerne i VB har været mange i denne sæson. Diego Montiel, Ylber Ramadani, Juhani Ojala, Indy Groothuizen og en Arbnor Mucolli er blot nogle af flere store profiler.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Når Danmark står sammen hver for sig

Danmark

Overlæge: - Det er fortrinsvis de unge og raske, vi har i respirator

Annonce