Annonce
Vejle Boldklub

VB henter nyt: Fysisk stærk spansk stopper er klar i Nørreskoven

Raul Albentosa (til venstre) har spillet cirka 100 kampe i den bedste spanske rækker. Nu fortsætter han karrieren i Vejle Boldklub. Arkivfoto: Albert Gea/Reuters/Ritxau Scanpix
Raul Albentosa er ny mand i Vejle Boldklub. En fysisk stærk stopper med gode lederegenskaber, lyder vurderingen af VB's sportschef Marius Nicolae.

Vejle: Vejle Boldklub henter nyt til forsvaret i form af Raul Albentosa.

Raul Albentosa dækker de centrale forsvarspositioner og er med sine 33 år en erfaren spiller, og ifølge Marius Nicolae, sportschef i Vejle Boldklub, er Albentosa desuden en spiller med gode lederegenskaber.

Marius Nicolae kender Albentosa fra en fælles fortid i rumænsk fodbold i klubben Dinamo Bukarest. Dér spillede Raul Albentosa foråret 2021 samtidig med, at Marius Nicolae var klubbens sportschef.

Annonce

- Vi hentede ham, da vi stod i en situation, som minder lidt om den, Vejle står i. I Dinamo Bukarest skulle vi også kæmpe mod nedrykning, og det lykkedes, og Albentosa var en vigtig brik, siger Marius Nicolae.

Raul Albentosa måler over 190 centimeter og er ifølge Marius Nicolae stærk i forbindelse med både de defensive og offensive dødbolde.

- Han er fysisk stærk, og jeg er sikker på, at han er en spiller, som kan hjælpe os i forhold til at blive i Superligaen, siger Marius Nicolae.

Raul Albentosa kommer til Vejle efter en halv sæson som klubløs, da han ikke fandt en ny arbejdsgiver efter sommerens farvel til Dinamo Bukarest og Rumænien.

- Han er en seriøs spiller, og nu får han hele vores preseason, så jeg er sikker på, han nok skal blive klar, siger Marius Nicolae.

Raul Albentosa tilbragte hovedparten af karrieren i spansk fodbold og står med cirka 100 kampe i den bedste spanske række for klubberne Eibar og Deportivo La Corona.

Han var også en tur forbi England, da han i 2015 spillede en halv sæson i Derby, og i 2019 gik turen bulgarsk fodbold og klubben CSKA Sofia, inden han i for et år siden rykkede til Dinamo Bukarest.

Annonce
Navne For abonnenter

Lægerne sagde, hun var for ung til at dø, men de kæmpede forgæves: Anja døde med sønnen Christian ved sin side

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

8. klasse møder Gert: 'Jeg kender flere, der er døde her, både af stoffer og alkohol, og det er noget, man ikke lige glemmer'

Hedensted For abonnenter

Flere investorer klar: Men sportel-visionen træder fortsat vande uden tidsplan

Vejle

Når turen kommer til Vejle: Sådan vil man løse parkeringsudfordringerne

Erhverv

Niels dropper sit 25-års jubilæum og lukker firmaet på grund af kronisk sygdom: Nu vil han cykle til Prag

Løvkvist: Det er nu Messerschmidt skal fortsætte med at gå, ellers tager helvedet ham

Kultur For abonnenter

Rockklubben har talt: To kvinder rendte med guldet i musikåret 2021

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Alarm 112 For abonnenter

Vejle i 70'erne: Kvinde mistede livet, da hun ramte skolebus med 45 elever

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Vejle

Opfordring til at droppe demonstrationer blev benzin på bålet: 'Nu vil vi tale endnu mere med pressen og sætte endnu flere skilte op'

VEJLE For abonnenter

Marc Oliver mistede sin fireårige datter, da hans kæreste rejste til udlandet og sendte ham en skæbnesvanger besked: Nu har han udgivet et album, hvor han synger om savnet af sin lille pige

KLUMME

Provsten kæmper stadig med mors gode råd: 'Hold dig nu til sandheden, Børge!"

Annonce