Annonce
Sport

VB henter nye kræfter til angrebet: - Han er hurtig og agressiv

VB-træner Adolfo Sormani får en ny mand til angrebet i form af ukraineren Sergii Hryn. Arkivfoto: Mette Mørk

Den 24-årige ukrainer Sergii Hryn er ny mand i Vejle Boldklub. Han kommer fra ukrainsk fodbold og får i Vejle en aftale på to et halvt år.

Vejle: Vejle Boldklub henter nyt til angrebet i form af Sergii Hryn. Han er en 24-årig ukrainer, som kommer til Vejle på en aftale af to et halvt års varighed.

Sergii Hryn fik sin fodboldopdragelse i storklubben Shakhtar Donetsk, men nåede aldrig at komme i kamp for klubbens førstehold. I de seneste tre sæson tilbragte Hryb på lejeaftaler i andre ukrainske klubber, og efteråret 2018 tilbragte han i Arsenal Kiev i den bedste ukrainske række. Han spillede otte kampe og scorede fire gange.

Desuden står han noteret for kampe på Ukraines U21-landshold.

- Han er den type angriber, vi kiggede efter. Han er hurtig og aggressiv, og den type har vi lidt savnet, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

- Vi har angribere, som er bedst, når de får bolden i fødderne, men vi har manglet en, som tager de dybe løb, fortsætter Jacob Krüger, der anser Sergii Hryn som et godt supplement til de angribere, VB i forvejen råder over.

Desuden er Sergii Hryb en spiller, som kan bruges på flere forskellige offensive positioner. Han kan spille central angriber, men han også benyttes på kanterne.

Annonce

Slutter sig til truppen i Tyrkiet

Sergii Hryn er VB's fjerde tilgang i januars transfervindue.

Tidligere på måneden købte VB Mathias Hebo Rasmussen og Malte Amundsen af henholdsvis Lyngby og norske Rosenborg. Desuden er der lavet aftale med forsvarsspilleren Branko Ilic, der kommer på en fri transfer fra slovensk fodbold.

Sergil Hryn slutter sig til VB-truppen, som i øjeblikket befinder sig på træningslejr i Tyrkiet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce