Annonce
Sport

VB henter rutineret stopper med Champions League-kampe på cv'et

Branko Ilic spillede for en halv snes år siden en sæson i spanske Real Betis. Her ses den kommende VB?er i duel med Lionel Messi i en kamp mod FC Barcelona. Arkivfoto: Albert Gea/Reuters/Scanpix-Ritzau

Branko Ilic, der snart fylder 36 år, spiller foråret i Vejle Boldklub, efter han i januar fik ophævet med en klub i Slovenien.

Vejle: Vejle Boldklub henter rutine til forsvaret i form af Branko Ilic. Sloveneren, som i begyndelsen af februar fylder 36, har indgået en aftale af et halvt års varighed med Vejle Boldklub.

- Det har været et ønske fra vores træner, at vi får noget erfaring og rutine ind i truppen, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Og erfaring har Branko Ilic i den grad, da han ligger inde med et fodbold-cv af en anseelig længde. Han spillede efteråret i den slovenske klub Olimpija Ljubljana, men undervejs i karrieren rundede han klubber i Spanien, Rusland, Cypern, Israel, Serbien, Kasakhstan og Japan. Det er blevet til seks optrædener i Champions League, og Branko Ilic har også kampe i Europa League. Desuden står han noteret for 63 a-landskampe for Slovenien og var en del af den slovenske trup ved VM-slutrunden i 2010 i Sydafrika. Han kom dog ikke på banen i forbindelse med VM-slutrunden.

- I forhold til det forår, vi skal igennem, kan vi sagtens få brug for den slags erfaring, som Branko Ilic ligger inde med, siger Jacob Krüger.

Branko Ilic slutter sig omgående til VB-truppen, som er på træningslejr i Tyrkiet frem til fredag 25. januar.

Annonce

Den tredje ny i januar

Den rutinerede slovener er VB's tredje tilgang i løbet af januars transfervindue. Tidligere i januar købte vejlenserne Mathias Hebo Rasmussen og Malte Amundsen af henholdsvis danske Lyngby og norske Rosenborg.

I modsætning til de to øvrige er Branko Ilic kommer til klubben på en fri transfer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce