Annonce
VB

VB holder på ukrainsk angriber

Sergiy Gryn havde mulighed for at sige farvel til VB efter nedrykningen, men den ukrainske angriber bliver i Nørreskoven. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Sergiy Gryn er på kontrakt i Nørreskoven til sommeren 2021, og ifølge klubbens tekniske chef er der brug for en type som Gryn i 1. division.

Vejle: Vejle Boldklub holder på angriberen Sergiy Gryn.

Den ukrainske angriber, som torsdag fyldte 25 år, har sat sin signatur på en kontrakt, der holder ham i VB til sommeren 2021. Sergiy havde mulighed for at rejse, da VB rykkede ud af Superligaen, men han valgte at lave en ny aftale med klubben.

- Han er en spiller med masser af fart, og så er han god i duellerne en-mod-en, og det er noget, vi får brug for i 1. division, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Desuden er Sergiy Gryn ifølge Jacob Krüger i stand til at være afgørende selv på dage, hvor Gryn ikke spiller specielt godt.

- Han kom næsten i alle kampe frem til et eller andet, og jeg forventer, at han i næste sæson i mange kampe kan blive afgørende for os, siger Jacob Krüger.

Annonce
Gryn er en spiller med masser af fart, og så er han god i duellerne en-mod-en, og det er noget, vi får brug for i 1. division.

Jacob Krüger, teknisk chef i VB

Fik debut i marts

Sergiy Gryn kom i januars transfervindue til VB fra ukrainsk fodbold. Han kom ude af form, da han fik store dele af efteråret 2018 ødelagt af en skade, og derfor varede det længe, inden han fik sin debut. Det skete midt i marts, da VB spillede i Esbjerg.

- Han spillede godt i flere af sine første kampe for os, men han faldt lidt mod slutningen af sæsonen. Det kan sagtens hænge sammen med, at det var længe siden, han senest spillede kontinuerligt, siger Jacob Krüger og fortsætter:

- Nu får han mulighed for igennem længere tid at spille fast, og jeg forventer, det kommer til at ses på hans spil.

Der forsvinder spillere

Aftalen med Sergiy Gryn betyder, at VB fortsat råder masser af offensiv-spillere.

Det varer dog næppe ved, da Jacob Krüger anser det for overordentligt sandsynligt, at der i løbet af sommeren forsvinder offensiv-spillere.

- Det har hele tiden været planen, at der også er spillere, som skal videre, siger Jacob Krüger, som ikke ønsker at sætte navne på de spillere.

- Det er stadig tidligt, og transfervinduet er ikke åbnet ret mange steder, så det er naturligt, der endnu ikke er sket noget, tilføjer Jacob Krüger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Her smager de sovsen til

Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

Annonce