Annonce
Vejle Boldklub

VB køber kroatisk forsvarsspiller

VB-træner Constantin Galca får nu en erstatning for Alexander Milosevic, der stoppede i klubben kort inden årsskiftet. Arkivfoto: Mette Mørk
27-årige Denis Kolinger er på kontrakt i Nørreskoven de kommende tre år.
Annonce

Vejle: Vejle Boldklub henter nyt til forsvaret.

Klubben har købt den 27-årige forsvarsspiller Denis Kolinger fri af den kroatiske klub NK Lokomotiva Zagreb. Kolinger, der måler 199 centimeter, er på kontrakt i VB de næste tre år.

- Fodboldmæssigt får vi en leder- og vindertype ind, der stiller krav til sig selv og sine medspillere, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, ifølge klubbens hjemmeside.

Samtidig er Denis Kolinger ifølge Jacob Krüger en spiller med en højt teknisk og taktisk niveau, og Krüger kalder tilgangen af Kolinger, som nu slutter sig til VB-truppen, en klar forstærkning.

Denis Kolinger er født i Tyskland, men er kroatisk statsborger, og han står noteret for en enkelt A-landskamp for Kroatien. Den spillede han tilbage i maj 2017.

Denis Kolinger står noteret for små 200 kampe i den bedste kroatiske række og har i denne sæson spillet med i 12 af klubbens 14 turneringskampe. I samtlige 12 kampe spillede han fuld tid, og det blev til nul mål - men fem gule kort.

VB har kigget efter forstærkning til det centrale forsvar, siden Alexander Milosevic ved nytårstid sagde farvel til VB og dansk fodbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se de nyeste corona-tal for Vejle her: Smittetallet stiger stadig - godt hjulpet på vej af B117

Annonce