x
Annonce
Sport

VB kom videre på to Nilsson-scoringer: Nu venter lokalopgør i pokalen

Gustaf Nilsson scorede to gange, da VB spillede sig videre i pokalturneringen. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Vejle Boldklub vandt 2-1 over Nykøbing FC i pokalturneringen og møder Kolding IF i fjerde runde.

Nykøbing: Vejle Boldklub spillede sig onsdag aften videre i pokalturneringen.

Det skete med en 2-1-sejr ude over Nykøbing FC på to mål af Gustaf Nilsson. De blev begge sat ind i første halvleg, mens der opstod spænding om udfaldet, da hjemmeholdet med små 20 minutter igen reducerede.

Sejren betyder, at VB får et lokalopgør, da Kolding IF venter i fjerde runde.

Sejren var - målt på spil og chancer - fortjent, og VB havde i slutfasen et par gevaldige muligheder for helt at lukke kampen.

Annonce

Flotte Nilsson-scoringer

VB kom i kampens indledning til et par udmærkede skudmuligheder, men både Adam Jakobsen og Gustaf Nilsson afsluttede lige på Thomas Villadsen i Nykøbing FC-målet.

Nilsson viste dog senere afslutningsspil af høj kasse. Midtvejs i første halvleg fik den lange svensker bolden i hjemmeholdets straffesparksfelt, og efter et par udmærkede træk sparkede han fint bolden ind bag en chanceløs Thomas Villadsen til VB-føring på 1-0.

Det var generelt en lige første halvleg med et lille plus til VB i forhold til spil og chancer. Nykøbing FC's bedste chance faldt til den tidligt indskiftede Thomas Christensen, der kom til en skudmulighed efter en fejl i VB's opspil, men Christensens traf på bolden er set bedre.

Gustaf Nilsson viste sig langt bedre i afslutningsspillet, da han blev sat fint op af Tobias Mølgaard. Gustaf Nilsson kom alene igennem med Thomas Villadsen, og svenskeren løftede fint bolden over den fremadstormende målmand.

Det skete i første halvlegs sidste minut, og det sendte VB til pausen med en føring på 2-0.

Kæmpe VB-chancer i slutfasen

I anden halvleg satsede hjemmeholdet de første 15-20 minutter på en tidlig reducering, men den udeblev, og det lignede en kamp, VB-mandskabet kørte sikkert hjem.

Hjemmeholdet fik imidlertid reduceret, da Emil Holten fik hovedet på et indlæg. Det sparkede nyt liv i falstringerne, men de helt store chancer udeblev.

Dem fik VB til gengæld, og i de sidste minutter burde Imed Louati og Sean Murray have lukket kampen, da de begge fik en kolossal chance.

I slutfasen havde vejlenserne styr på det, og der opstod aldrig for alvor panik foran VB-målet.

Kampen mod Kolding IF er programsat til onsdag 31. oktober.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Kirsten måtte køre hjem med alt sit skrald: Kun folk med lige nummerplader kom ind på genbrugspladsen

Leder

Når Danmark står sammen hver for sig

Annonce