Annonce
Sport

VB må undvære skadet angriber under søndagens opgør med OB

Imed Louati er sandsynligvis tidligst klar, når VB 31. august spiller ude mod AC Horsens. Tuneseren har fortsat problemer med sit ene lår. Arkivfoto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2018

VB-træner Adolfo Sormani håber, at de koncentrations-svigt, han så i de seneste kampe, kan undgås mod OB.

Vejle: Vejle Boldklub må atter undvære Imed Louati, når det søndag gælder hjemmekampen mod OB.

Den tunesiske angriber døjer fortsat med den fiberskade, han for et par uger siden indkasserede i udekampen mod Vendsyssel. Den kostede Louatis deltagelse en uge senere mod FC Nordsjælland, og Louati bliver næppe heller klar til OB-kampen.

- Det er usandsyligt, for han er endnu ikke tilbage i træningen med de andre, siger VB-træner Adolfo Sormani.

- Sæsonen er stadig lang, og der er ingen grund til at løbe en unødvendig risiko for, at skader forværres, fordi vi bruger ham for tidligt, fortsætter Sormani.

VB er desuden uden Mads Lauritsen og Sean Murray. Lauritsen døjer med sportsbrok, mens Sean Murray forleden fik fjernet sin blindtarm. Sormani forventer, at de begge er klar til september, når Superligaen genoptages efter sæsonens første landskampspause.

Der er dog betinget håb om, at Murray er spilleklar, når VB 11. september træder ind i pokalturneringen med en udekamp mod Frem.

Annonce

Møder nummer sjok

VB's kommende modstander er eneste superliga-hold uden en sejr og placeret som nummer sjok, men det fortæller ifølge Sormani ikke den sande historie om fynboernes styrke.

- Det betyder intet for os, at vi møder det hold, som ligger sidst. OB har spillet flere gode kampe, og det bliver med sikkerhed svært for os, mener italieneren.

Specielt hvis ikke VB-mandskabet forbedrer sig på et par nøgle-punkter. Adolfo Sormani efterlyser en koncentreret indsats over samtlige 90 minutter.

- I vores seneste to kampe tabte vi i perioder koncentrationen, og det betød, vi mistede vores organisation, og uden den går det ikke, mener Sormani.

- Når vi ikke står sammen og spiller organiseret, kommer spillerne lettere til at se dårlige ud. Det er meget lettere at spille godt, når vi står kompakte og holder organisationen, siger han.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce