Annonce
Vejle Boldklub

VB møder seriehold i pokalturneringen: Derfor stiller Peter Sørensen alligevel med de bedste

Viljormur Davidsen er blandt de VB-spillere, som træner Peter Sørensen har med i sin trup til pokalkampen mod Vordingborg. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Begge Vejle Boldklubs nye angribere, Andrés Ponce og Luka Djordjevic, er med, når det gælder pokalkampen mod Vordingborg fra sjællandsserien.

Vejle: Ingen spares, gives en ekstra fridag eller noget i den stil.

Vejle Boldklub stiller tirsdag med stærkest mulige hold, når der spilles pokalfodbold i Vordingborg. Superliga-klubber skåner normalt mange spillere, når der i de indledende pokalrunder spilles mod hold fra de sekundære rækker, men det er ingenlunde tilfældet, når VB møder Vordingborg, som spiller i sjællandsserien, i pokalturneringens 2. runde.

- Vi er mange, som er relativt nye i forhold til hinanden, og det gælder ikke kun spillerne og jeg. Mange af vores spillere kom i sommerpausen, og derfor bruger vi enhver lejlighed på at forbedre relationerne mellem spillerne, siger VB-træner Peter Sørensen.

Annonce

Den mulighed brugte Peter Sørensen, da VB i torsdags spillede en testkamp i Tyskland mod Holstein Kiel, og den bruger han tirsdag på Sjælland.

Det betyder, at VB har flere potentielle debutanter med til Vordingborg blandt andre angriberne Andrés Ponce og Luka Djordjevic. Ponce kom på transfervinduets sidste åbne dag, mens Luka Djordjevic søndag indgik aftale med VB.

Ifølge Peter Sørensen er begge i udmærket fysisk forfatning og trænede mandag med.

- Nu må vi se dem i kamp, men de virker i god stand, siger han.

Også målmand Sten Grytebust er med i truppen og kan få debut.

VB skal videre og lave et par mål

VB er på denne side af sommerferien fortsat uden sejr i en tællende fodboldkamp, og ikke mindst derfor skal Vordingborg slås.

- Vi skal videre i den turnering, og så er det sådan, at gode oplevelser, gør spillerne bedre, siger Peter Sørensen og fortsætter:

- Og så gør det heller ikke noget, at vi får scoret et par mål.

VB er til kampen uden tre spillere, som er af sted på opgaver med deres respektive landshold; Saeid Ezatolahi (Iran), Dimitris Emmanouilidis (Grækenlands U21-landshold) og Tobias Haahr Jakobsen (Danmarks U19-landshold).

Til gengæld er Viljormur Davidsen med. Han var udtaget til Færøernes landskampe, men kom aldrig i kamp, da han på flyet fra Danmark til Færøerne sad i nærheden af en person, som viste sig smittet med Covid-19. Viljormur Davidsen kom fredag retur til Danmark og er testet negativ.

VB-truppen

VB-træner Peter Sørensen har udtaget en trup på 19 spillere til pokalkampen mod Vordingborg: Sten Grytebust og Aleksey Chernov (målmænd). Heron Crespo da Silva, Viljormur Davidsen, Jerome Opoku, Manjrekar James, Denis Kolinger, Tobias Mølgaard, Mouhamadou Drammeh, Lukas Engel, Kevin Custovic, Hans Høllsberg, Lundrim Hetemi, Kevin Yamga, Andrés Ponce, Allan Sousa, Arbnor Mucolli, Luka Djordjevic og Brandon Pierrick.

Én af de 19 spillere sorteres fra til kampen.

Kampen mod Vordingborg ligger i pokalturneringens 2. runde, og der er allerede trukket lod til 3. runde. Vinderen af Vordingborg-VB møder Vanløse fra 3. division, og går VB videre, spilles kampen i Vanløse, da lavest rangerede hold har fordel af hjemmebane.

Kampene i 3. runde ligger som udgangspunkt i dagene 21.–23. septemberr.

Annonce
Billund For abonnenter

56-årige Mona drøner rundt i byen på el-scooter: Nu samler hun ind til afghanske flygtninge i Jelling

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Navne For abonnenter

- Jeg har oplevet at blive slået ned bagfra, fordi jeg ser ud, som jeg gør: Mød Ravn i serien 'Mennesker'

Navne For abonnenter

Dorthe mistede sin 17-årige 'Fredemus', da han blev ramt af to biler og døde på stedet: Han vil altid have en særlig plads i mit hjerte

VEJLE

Munkebjerg er ramt af flokvandring: Tvunget til at smække døren i for flere spisende gæster

Vejle Boldklub For abonnenter

VB møder Viborg: Derfor er det kampen, VB skal vinde og slet ikke tåler at tabe

VEJLE

Lyt: Det var ikke en drengedrøm, men det blev pludselig hans levevej - Daniel McBurnie tilegner Lysts Michelin-stjerne til én særlig person

Alarm 112 For abonnenter

Kvinde dømt for vanrøgt af 25 heste: Dyrene var indsmurt i gødning og havde øjnene fulde af udflåd

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Intet i statistikkerne peger på en sejr over Viborg, men derfor tror Banke og Møllenberg på det

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Vejle

Husk det nu: Lørdag og søndag aften og nat er Fredericiavej spærret - lastbiler dirigeres helt udenom

Kultur

Se video med ældgammel elbil: 108 år gammel elbil havde vanvittig rækkevidde

Navne For abonnenter

Louis Bülow fortæller om sine minder: Fra en svunden tid - og dem, jeg savner

LEDER For abonnenter

Havnefoged-chikane, eksklusion af medlemmer og en kommende retssag i Vejle Motorbådklub er dybt tragisk: Forlig jer nu, I skabhalse - vi behøver ikke mere underholdning

Vejle

De ældres formand går af efter valgballade: 'Det er noget skrammelværk, og jeg er rigtig ked af, at det har udviklet sig på den måde'

Annonce