Annonce
Vejle Boldklub

VB mangler fortsat flere nøglespillere

Lucas Jensen og VB tester søndag form, når det gælder mødet med ét af 1. divisions tophold, Silkeborg. Arkivfoto: Ole Nielsen
VB mangler mindst tre spillere til søndagens testkamp mod Silkeborg, og træner Constantin Gâlcă tvivler på, de alle tre bliver klar til forårspremieren i Superligaen.

Vejle: Forårspremieren nærmer sig og dermed også tidspunktet for, hvornår VB-træner Constantin Gâlcă skal finde de 11, som tager fat på foråret 2021.

Om det sker søndag, når VB tester formen mod et af 1. divisions tophold, Silkeborg, vil Constantin Gâlcă ikke afsløre.

Hvad, der til gengæld ligger fast, er at VB atter mangler et par af nøglespillerne fra første sæson-halvdel.

Til opgøret i Silkeborg er VB uden Jacob Schoop og Mads Greve. Ingen af de to spillede med, da VB en uge tidligere testede formen mod Aarhus Fremad, og Constantin Galca tvivler på, at de bliver klar til forårspremieren; 2. februar mod AGF. Mads Greve døjer med en knæskade og Jacob Schoop med en mindre fiberskade i sin ene læg.

Heller ikke Thomas Gundelund spiller mod Silkeborg, og Constantin Galca kalder det tvivlsomt, om Matthew Briggs er med, da englænderen er småskadet.

Annonce

En time til starterne

Det betyder, at Constantin Gâlcă tvinges til at ændre i sin normale praksis i forhold til testkampe på dette tidspunkt af året. Praksis er, at han undervejs skifter alle mand.

- Det er nok ikke muligt denne gang, men jeg forventer, at de spillere, som begynder kampen, spiller cirka 60 minutter, siger VB-træneren.

Kampen Silkeborg-VB spilles på Silkeborgs hjemmebane, Jysk Park, med kampstart klokken 13.00. Opgøret afvikles på grund af coronarestriktionerne uden tilskuere.

VB's testkampe

VB spiller tre testkampe inden forårspremieren i Superligaen, som for vejlensernes vedkommende ligger 2. februar, når AGF gæster Vejle Stadion.

17. januar

VB-Aarhus Fremad 3-1

24. januar

Silkeborg-VB

26. januar

Esbjerg-VB

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

OL-billetter på spil i Vejle

Annonce