Annonce
Vejle Boldklub

VB mangler nøglespillere til årets første test

Der bliver en halvleg til alle, når VB søndag spiller årets første testkamp. Foto: Mette Mørk
Denis Kolinger får søndag sine første minutter i dansk fodbold, når VB tester formen mod Aarhus Fremad fra 2. division.
Annonce

Vejle: Flere af de normale nøglespillere kigger på, når Vejle Boldklub søndag spiller den første af vinterens tre testkampe.

Mads Greve, Tobias Mølgaard og Jacob Schoop er alle ude til mødet med Aarhus Fremad fra 2. division.

Mads Greve døjer med knæet, mens Mølgaard og Schoop har problemer med bentøjet.

Til gengæld får nyerhvervelsen Denis Kolinger sine første minutter i VB-trøjen, da træner Constantin Gâlcă melder kroaten, som fredag skrev kontrakt med VB, klar til kamp.

- Han trænede et par uger i sin tidligere klub, inden han kom herop, og han virker i fin fysisk form, siger Constantin Gâlcă.

Denis Kolinger får en halvleg mod Aarhus Fremad, da Constantin Gâlcă gør, som han plejer, i forbindelse med den første testkamp efter en lang pause. Gâlcă bringer alle i spil, og der bliver en halvleg til alle.

Annonce

To lige stærke hold

Der bliver ifølge VB-træneren ikke tale om, at et førstehold spiller én halvleg og et andethold den anden mod Aarhus Fremad.

- Vi stiller to cirka lige stærke hold. I vores næste træningskamp bliver det nok lidt anderledes, og der bliver også længere spilletid til flere af spillerne, siger Constantin Gâlcă.

VB spiller yderligere to testkampe; 24. februar i Silkeborg og 26. februar i Esbjerg. Der var planlagt tre, men kampen 20. januar mod Randers FC er efter ønske fra Constantin Gâlcă blevet aflyst.

Kampen VB-Aarhus Fremad spilles i Vildbjerg, hvor VB-truppen i øjeblikket er i træningslejr, og kampen har kickoff klokken 12.00. Kampen er på grund af coronarestriktionerne lukket for tilskuere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Banke, banke på: 30 folk i orange vest går rundt i Vejles hårdest ramte bydele

Coronavirus

Live: Første tilfælde af brasiliansk variant fundet i Danmark

Annonce