Annonce
VB

VB-matchvinder: Jeg lignede en idiot

Med 10 sæsontræffere er Kjartan Finnbogason farligste mand i 1. division. Mål nummer 10 sikrede VB en 1-0-sejr over Vendsyssel. Foto: Søren Gylling
Kjartan Finnbogason scorede mod Vendsyssel sin sæsontræffer nummer 10 og sikrede Vejle Boldklub tre vigtige point.

Vejle: Kjartan Finnbogason var hård ved sig selv i omtalen af den chance, han misbrugte i første halvleg af VB’s opgør mod Vendsyssel.

Den islandske angriber fik en gylden mulighed, da Vendsyssels Lasse Steffensen kiksede sin clearing. I stedet for at høvle bolden langt væk, røg clearingen op i luften og ned for fødderne af en fri Finnbogason, som imidlertid slet ikke fik et ordentlig træf på bolden.

- Jeg lignede jo nærmest en idiot, men jeg fik solen lige i øjnene og kunne slet ikke se bolden, da jeg skulle sparke til den, sagde Kjartan Finnbogason efter kampen.

Vi var bedre end dem

En idiot lignede Kjartan Finnbogason til gengæld ikke, da han i slutfasen dukkede op inden foran Vendsyssel-målet og udnyttede et godt indlæg fra indskiftede Arbnor Mucolli.

Scoringen viste sig syv-otte minutter senere som kampens eneste, og dermed sikrede den VB tre vigtige point.

- Vi vandt fortjent, for vi er bedre end dem, og havde vi scoret i første halvleg, var det helt sikkert blevet en anden kamp, mente Finnbogason.

Han roste defensiven for en stærk indsats og var generelt godt tilfreds med spillet mod én af rækkens vanskeligste modstandere.

- Vendsyssel er et fysisk stærkt hold med mange store spillere. Jeg lå selv og kæmpede med to store stoppere, og deres offensive folk er også dygtige, sagde VB-angriberen.

Han kaldte sejren vigtig, da VB slår et hul på otte point til nordjyderne, som på forhånd hørte til de værste konkurrenter i kampen om oprykningen til Superligaen:

- Det vigtigste er, at vi kigger på os selv og sørger for, vi hele tiden bliver bedre og bedre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce