Annonce
Vejle Boldklub

VB-matchvinder: Mit første mål med højre

Malte Amundsen blev matchvinder, da VB søndag vandt over Lyngby. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Malte Amundsen sørgede for den afgørende scoring til 3-2, da VB hjemme vandt over Lyngby.
Annonce

Vejle: Det skete på et yderst velvalgt tidspunkt, da Malte Amundsen for første gang i karrieren scorede på et langskud sendt af sted med højre fod.

Med cirka 20 minutter igen af opgøret på Vejle Stadion mellem Vejle Boldklub og Lyngby tog Amundsen chancen fra distancen, og hans fine spark passerede Thomas Mikkelsen i Lyngby-mål og gav VB føringen på 3-2.

Det viste sig senere som kampens slutfacit, og dermed sikrede Malte Amundsen den tredje VB-sejr i sæsonen.

- Jeg kan godt sparke med højre, og jeg har tidligere scoret til træning med højre fod, sagde Malte Amundsen efter kampen.

- Men det er aldrig tidligere sket i kamp, fortsatte han.

Scoringen er Malte Amundsens anden i VB-trøjen og med klar afstand den bedste.

- I sidste sæson scorede jeg, da vi tabte til Skive, og der er ærligt talt ikke meget ved at score, når man taber, sagde venstre-backen.

VB spillet nåede ikke niveauet fra de seneste kamp, men Malte Amundsen havde undervejs fornemmelsen af, at VB kontrollerede opgøret.

- De første 20 minutter spillede vi dårligt, men siden var vi bedst, selvom jeg faktisk fornemmede, vi blev dårligere, da Lyngby fik en mand smidt ud, sagde Malte Amundsen.

Annonce

Det handler om overlevelse

Sejren betyder, at VB fortsat hænger på i Superligaens bedste halvdel, men for Malte Amundsen handler det fortsat om én ting; overlevelse.

- Vi er oprykker, og vi har fået en start, vi måske nok håbede på, men ikke regnede med. Det er dejligt, men vi skal fortsat forholde os ydmygt og ikke tænke på top-6. For os handler det om overlevelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Regeringen vil udvide hjælpepakker efter nye restriktioner

Annonce