Annonce
Sport

VB om Krüger: - Vi får en mand ind, som har fingeren på pulsen

VB ansætter Jacob Krüger, som primært kommer til at arbejde med klubbens førstehold. Arkivfoto: Lars Juul

Den tidligere sportschef i Vendsyssel FF sagde mandag op hos nordjyderne. Tirsdag blev han ansat i Vejle Boldklub som bindeled mellem træneren og ejerkredsen.

Annonce

Vejle: Jacob Krüger er ny mand i Vejle Boldklub.

Den 42-årige nordjyde får rollen som teknisk chef hos vejlenserne.

Jacob Krüger indleverede mandag sin opsigelse i Vendsyssel FF, efter nordjyderne tabte playoff-kampene om oprykning til AC Horsens. Han nåede dog ikke at blive arbejdsløs, da han 1. juli begynder i VB.

- Vi får en mand ind, som har fingeren på pulsen i dansk fodbold, og der er næppe ret mange i Danmark, som kender dansk fodbold bedre end Jacob Krüger, siger Henrik Tønder, administrerende direktør i Vejle Boldklub.

Jacob Krüger bliver ansat på fuld tid, og ansættelsen betyder, at Henrik Tønder får mindre at gøre med den sportslige del af VB og i stedet kan bruge sin tid på forretningsdelen.

- Han bliver bindeled mellem træneren og vores ejerkreds, og så får han også en rolle som brobygger i forhold til talentdelen, siger Henrik Tønder.

Annonce

Næsten 10 år i Vendsyssel FF

Jacob Krüger har bag sig en karriere som spiller i AaB. I 2005 rykkede han til det daværende Hjørring IF, som senere blev til Vendsyssel FF.

I første omgang var Krüger spiller hos nordjyderne, men i 2008 overtog han posten som sportschef. Han har desuden ad tre omgange fungeret som cheftræner i klubben.

Jacob Krüger blev i januar kørt ud på et sidespor i Vendsyssel FF. Han havde positionen som sportschef, men blev reelt degraderet, da Erik Rasmussen med en gruppe pengemænd i ryggen kom ind i klubben.

Erik Rasmussen satte sig tungt på det sportslige ansvar og fyrede kort efter træner Joakim Matsson. Erik Rasmussen overtog selv trænerposten og førte Vendsyssel frem til playoff-kampene.

Ved siden af fodbolden er Jacob Krüger involveret i restaurant-kæden Bones, hvor han beklæder en rolle som bestyrelsesformand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter endnu en uge med rekordhøje smittetal: Disse områder i Vejle er lige nu hårdt ramt

Vejle

Man skal være præcis i sin kritik

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Hedensted For abonnenter

Butiksdetektiv fangede fire tyve samme dag: - Det er sørgeligt, men desværre ikke overraskende

Annonce