Annonce
Vejle Boldklub

Se højdepunkterne: VB overkom chokstart og hentede fortjent point mod mestrene i vild kamp

Vejle Boldklub hentede sæsonens første point ved at spille 2-2 mod Brøndby.

Vejle: Vejle Boldklub spillede søndag 2-2 med Brøndby efter 1-1 ved pausen.

Brøndby kom allerede efter et par minutter foran med 1-0, men inden pausen udlignede Dimitrios Emmanouilidis. Efter en times tid bragte Wahid Faghir VB foran, men cirka 10 minutter før tid udlignede Christian Cappis for gæsterne.

Uafgjort var en fair udgang på en yderst livlig forestilling, som må kandidere til én af sæsonens hidtil mest underholdene kampe i Superligaen.

Annonce

VB-træner Carit Falch ændrede på to pladser i forhold til kampen i mandags mod Sønderjyske. Englænderen Jerome Opoku, som VB hentede for få dage siden, trådte ind i det centrale forsvar i stedet for Mads Greve, og helt fremme spillede græske Dimitrios Emmanouilidis i stedet for Lukas Engel.

Dimitrios Emmanouilidis spillede for første gang fra start og sørgede for udligningen til 1-1. Foto: Claus Fisker/Scanpix Ritzau

Kampen begyndte livligt med et aggressivt VB-hold, men der gik kun to minutter, inden det gik galt. Markeringerne kiksede i højre side, og det gav Mikael Uhre frit løb mod VB-målet, og sidste sæsons superliga-topscorer sendte sikkert bolden i kassen.

Trods den tidlige dukkert var VB tæt et hurtigt modsvar. Efter et godt angreb endte bolden hos Allan Sousa, som var direkte uheldig, da hans afslutning tog den ene opstander.

Også Brøndby var i kampens indledning tæt på, da Andrija Pavlovic mangledet et par centimeter i forhold til at nå et indlæg.

Det var generelt Brøndby, som kom til de bedste muligheder. Et par gange så det faretruende ud foran VB-målet i forbindelse med hjørnespark, og Simon Hedlund var tæt på at komme først til en bold i dybden, men VB-målmand Alexander Brunst nåede først i kapløbet om bolden.

Det lykkedes imidlertid VB at slå tilbage. Efter en god halv time smed Kevin Yamga, som indtil da havde store defensive problemer, en god bold ind foran Brøndby-målet, og der dukkede græske Dimitrios Emmanouilidis op og pandede bolden i kassen uden chance for Mads Hermansen i Brøndby-målet.

De efterfølgende minutter havde VB godt fat i gæsterne, uden det dog kastede andet end et par halve muligheder af sig mod et Brøndby-hold, som virkede lettere rystet af VB-scoringen.

Der blev dog ikke scoret yderligere i første halvleg, og det var VB, som kunne være bedst tilfreds med 1-1.

Uafgjort

VB kom fint ud til anden halvleg og fik også den første afslutning.

Efter et udmærket angreb endte kuglen hos Arbnor Mucolli, som fra en spids vinkel sparkede på tværs af målet.

Ikke mange minutter senere gav den gode VB-indledning bonus. Efter et godt angreb satte Arbnor Mucolli fint Jacob Schoop op, og Schoop fandt med et godt indlæg Wahid Faghir, som steg flot til vejrs og sikkert headede bolden i mål.

Det blev begyndelsen på en livlig periode med chancer i begge ender. Wahid Faghir kom til en god mulighed for at doble op, og én af Brøndby-folkene måtte sparke væk tæt under eget mål efter et godt indlæg fra indskiftede Lukas Engel.

VB havde godt fat i spillet, mens Brøndby havde svært ved at få sat noget sammen og var sjældent i nærheden af VB-målet.

Med 10 minutter igen blev Brøndby tvunget til at satse, og det gav bonus. Scoringen faldt efter en dødbold, som VB-forsvaret ikke fik clearet ordentligt. Da returen blev sendt mod VB-målet, stod indskiftede Christian Cappis helt fri og kunne let dirigere bolden i mål.

Udligningen gjorde ikke noget godt ved hjemmeholdet, som stod langt tilbage, og Brøndby fik muligheder. Blandt andet blev der headet over mål fra tæt hold, mens VB’s mulighed i kampens afsluttende fase faldt til Lukas Engel, som sparkede hårdt til en ripost, men bolden gik over mål.

I slutfasen var Brøndby dog tæt på med et hovedstød på den ene opstander, og kort efter var Wahid Faghir tæt på, men blev bremset.

Dermed sluttede en yderst hektisk og underholdende kamp 2-2.

VB spiller igen på fredag, og det bliver på udebane mod FC Midtjylland. Kampstart ligger sent, klokken 20.30.

Annonce
Vejle For abonnenter

Per må ikke se sin afdøde mors journaler efter kaotisk hjemmeplejeforløb: - Det er simpelthen ubegribeligt

Danmark

Søndagens coronatal: 353 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Det begynder at se mørkt ud for VB efter nederlaget til Silkeborg

Billund For abonnenter

Underlige buler på benene blev begyndelsen til halvandet år med medicin, angst og læger, der ikke taler sammen: 38-årige Trine savner sammenhæng i sundhedsvæsenet

Vejle Boldklub

Dybt skuffet Peter Sørensen efter nyt VB-nederlag: Vores forsvarsspil var for ringe

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Forsvaret var ikke eksisterende, da VB tabte til Silkeborg

Vejle Boldklub

Se højdepunkterne: Det gik atter galt i Nørreskoven - VB tabte efter målrigt opgør

Vejle For abonnenter

Lokalt motorkontor blev solgt for en krone: Et halvt år senere gik det konkurs med ubetalt skatteregning på ti millioner

Vejle Boldklub For abonnenter

Minut for minut: En sort aften i Nørreskoven - sådan tabte VB til Silkeborg

Forbrug

Tilbud onsdag aften: Du får ekstra 50 procent rabat på datovarer i supermarkeder

Tyskland

Live: Valgprognoser giver lille forspring til SPD - følg gyservalget i Tyskland

Hedensted

Video: Kandidater bød ind med løsninger på skrald, biodiversitet og drikkevand

Vejle For abonnenter

Søren var sømanden på den synkende skude: Han var glad for livet, men jeg var også lettet, da han døde

Debat For abonnenter

'Noget værre ledningspis'

Annonce