Annonce
Vejle Boldklub

VB sætter 10.000 støttebilletter til salg til ærkefjende-opgør

VB har sat 10.000 støttebilletter til salg til kampen mod AC Horsens fredag. Arkivfoto: Mette Mørk
VB-fans kan støtte klubben med billet til 50 kroner, når AC Horsens kommer til Nørreskoven på fredag. Klubben solgte 1000 billetter på første dag, og nærmer sig 2000.
Annonce

Vejle: Når Vejle Boldklub fredag aften tager imod ærkefjenderne fra nord, AC Horsens, håber klubben at kunne sælge 10.000 støttebilletter til fans til kampen, som afvikles for et tomt stadion.

- Vi har set flere klubber lave lignende initiativer, men vi har villet vente til den rigtige kamp. Det mener vi er Horsens-kampen, hvor vi tror, at mange VB-fans vil benytte lejligheden til at vise, at der i Vejle er opbakning til klubben, siger kommunikationschef Morten Pelch om initiativet, hvor billetterne sættes til salg for 50 kroner via klubbens hjemmeside.

Salget startede lørdag og klubben solgte ifølge Morten Pelch 1000 billetter til kampen på den første dag.

Salget var mandag formiddag ved at runde de 2000 stk.

- Vi har under nedlukningen fået flere henvendelser fra VB-fans, som har spurgt til muligheder for at støtte og give nogle af de penge, de har sparet, mens kampene er blevet afviklet uden tilskuere, til klubben. Det kan de nu, siger Morten Pelch, som understreger, at overskuddet går ubeskåret til forbedringer og udvidelse af Fonzone-aktiviteterne på stadion.

- Det hele går til klubben og klubbens fans - det syntes vi er mest fair. Alle, der køber en støttebillet, skal gemme deres billet, for den kan byttes til en øl eller vand, når der igen må komme tilskuere på stadion, fortæller Morten Pelch.


Vi har under nedlukningen fået flere henvendelser fra VB-fans, som har spurgt til muligheder for at støtte og give nogle af de penge, de har sparet, mens kampene er blevet afviklet uden tilskuere, til klubben. Det kan de nu,

VB-kommunikationschef Morten Pelch


Han tilføjer, at initiativet er tænkt som en engangs-foreteelse.

Annonce

Rygstød til spillerne

På Vejle Boldklubs hjemmeside slår VB-direktør Henrik Tønder på, at selvom kampen mod AC Horsens afvikles for tomme tilskuerpladser, kan spillerne alligevel hente inspiration i initiativet med støttebilletter.

- Vi savner tilskuere på Vejle Stadion, og et års tid uden den afvikling med tilskuere, som vi og fodbolden lever af, er hårdt. Både økonomisk, men i lige så høj grad mentalt når det er de fyldte sæder og passionen, der er nerven i fodbold. Jeg håber, at vi sammen med resten af Vejle kan sælge de 10.000 billetter og byde AC Horsens velkommen i Nørreskoven med det rygstød det er for spillerne at vide, at der vil være udsolgt for at støtte dem. Vi står foran et utrolig vigtigt forår, hvor vi kan sikre os en sæson to i 3F Superligaen. Det er vigtigt for alle, der har haft sin gang på Vejle Stadion, og som holder klubben i hjertet. Lad os vise, at vi kan gøre det her sammen, lyder det blandt andet fra VB-direktøren på hjemmesiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Undrer du dig også: Gågade genåbner med ensretning - men mærker er forsvundet

Billund For abonnenter

Leder i Eventyrhuset: Vi fik besked klokken 10.40. Klokken 12 var institutionen tømt for børn

Billund

Privat børnehave er lukket ned: Den britiske variant af covid-19 er konstateret i både Grindsted og Billund

Vejle

33.000 indkaldt på én gang: Kronisk syge syddanskere kan få første vaccinestik i marts eller først i april

Kultur

Trods mulighed for genåbning: Givskud Zoo satser fortsat først på sæsonåbning om en måned

Annonce