Annonce
VB

VB's dårlige sæsonstart er fortid: De sidste procenter er fundet

VB har på det seneste vist fin form og har vundet fire hjemmekampe på stribe. Lørdag møder VB og anfører Jacob Schoop Kolding IF hjemme på Vejle Stadion. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Vejle Boldklub spiller lørdag lokalopgør mod Kolding IF. En god defensiv er nøglen til tre point, mener anfører Jacob Schoop.
Annonce

Vejle: Efter en hakkende sæsonstart er VB-mandskabet kommet i omdrejninger med 20 point af 24 mulige i de seneste otte kampe.

Det står i grel kontrast til sæsonens første fire kampe, som blot kastede fire point af sig.

- I begyndelsen manglede vi mange steder de sidste to-tre procent, og når der mangler mange steder, er det svært at vinde kampe, siger VB-anfører Jacob Schoop.

Først og fremmest viser VB-mandskabet ifølge Schoop mere koldblodighed i straffesparksfelterne, og da det er i felterne, fodboldkampe afgøres, er det nu lettere at vinde kampe end for bare et par måneder siden.

- Vi lukker godt af, og når vi gør det, er chancen for at vinde meget større, siger Jacob Schoop og fortsætter:

- Og så er vi nu også bedre til at udnytte chancerne.

Synspunktet bakkes op af tørre tal; 16-4 lyder VB’s målscore i de seneste otte kampe.

Den fine pointhøst og ditto målscore er dog ingen garanti for, at der også bliver til sejr, når der lørdag på Vejle Stadion spilles lokalopgør mod Kolding IF.

- Der er ingen hold i vores række, man bare kører over. Vi skal forsvare os godt, og så har vi vist, at vores kontra-spil funger, og derfor er det ikke altid nogen ulempe for os, hvis de andre også har bolden en gang imellem siger Jacob Schoop.

Spillere til bænken vælges blandt disse: Thomas Hagelskjær, Mads Lauritsen, Nicolas Dantas, Viljormur Davidsen, Lundrim Hetemi, Arbnor Mucolli, Magnus Grødem, Vitinho, Adam Jakobsen og Brenner.Skader: Thomas Gundelund og Lucas From.Karantæner: Ingen.Dommer: Benjamin Svedborg.
Annonce

Gundelund ude et par uger

VB spillede i pausen en testkamp mod Haugesund hjemme på Vejle Stadion og tabte 4-2.

Træner Constantin Gâlcă var efter kampen svært utilfreds med indsatsen, men umiddelbart er den svage indsats mod nordmændene ikke noget, som bekymrer ham.

- Nu gælder et en turneringskamp, og spillerne viste mod Vendsyssel den helt rigtige attitude, og den vil jeg se igen, siger Constantin Gâlcă.

Og den bliver der brug for i lokalopgøret. Kolding IF er godt kørende og ifølge Constantin Gâlcă et godt kontra-hold med en solid defensiv.

- Kolding spiller ofte med fem i forsvaret og har nogle hurtigere spillere i front, som vi skal være opmærksomme på. Det kræver, vi er godt organiserede og tænker os om, siger VB-træneren.

VB-truppen er med en enkelt undtagelse fri af skader. Thomas Gundelund er ikke med mod Kolding IF, da han indkasserede en mindre fiberskade, da han var af sted med det danske U19-landshold. Den 17-årige midtbanespiller forventes ude et par uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Betina og Malene: Helt ok, at politiet holder ekstra øje med Albuen

Annonce