Annonce
VB

VB's første kamp er på plads

VB nåede at spille to kampe, inden turneringen stoppede på grund af coronakrisen. Begge gav 1-0-sejre - den første hjemme på Vejle Stadion, hvor Kjartan Finnbogason og holdkammerater mødte HB Køge. Arkivfoto: Morten Pape
Vejle Boldklub skal først i sjette kamp på langfart, og Jacob Krüger, teknisk chef i VB, håber, der på det tidspunkt findes erfaringer, vejlenserne kan drage nytte af.
Annonce

Vejle: Helt som ventet får Vejle Boldklub besøg af Næstved, når 1. division genstartes.

Genstarten ligger for VB’s vedkommende 31. maj, pinsedag, og det sker hjemme på Vejle Stadion med kickoff klokken 14.00.

1. division lukkede midt i marts på grund af coronakrisen, og det skete få dag inden, VB hjemme skulle møde Næstved.

Indtil videre tyder alt på, at 1. division spilles videre, hvor den stoppede, da VB i anden runde efter genstarten spiller ude mod FC Fredericia. Det sker fredag 5. juni, grundlovsdag, med kampstart klokken 20.00.

Det dog kun de første to af de i alt 13 resterende spillerunder, som er programsatte. Det ligger dog fast, at turneringen afsluttes søndag 26. juli, og at der inden ligger fire midtugerunder. Midtugerunderne ligger omkring onsdag 10. juni, onsdag 24. juni, onsdag 1. juli og onsdag 15. juli.

VB's kampe

VB's to første kamp efter coronapausen er programsatte:

31/5: VB-Næstved

5/6: FC Fredericia-VB

Efter kampen i Fredericia mangler VB-mandskabet yderligere 11 kampe, som spilles inden turneringen afsluttes. Det sker 26. juli.

Annonce

Længe til første kamp på Sjælland

I forbindelse med kampene ligger der en stram protokol, som skal følges.

Protokollen, som er udarbejdet af Divisionsforeningen, fortæller blandt andet, at spillerne skal komme direkte til kampene og kører igen umiddelbart efter, og da omklædningsrummene i øjeblikket er forbudt område, findes ingen mulighed for bad efter kampene.

Derfor passer det Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, at vejlenserne spiller den første håndfuldkampe i eller meget tæt på Vejle.

VB spiller tre af de første fem kampe hjemme, mens de to udekampe spilles i henholdsvis Fredericia og Kolding.

- I øjeblikket ser det svært ud i forhold til udekampe, som ligger langt væk. I vores sjette kamp skal vi en tur til Næstved, og på det tidspunkt er der forhåbentligt gjort nogle erfaringer, vi kan bruge, siger Jacob Krüger.

Når 1. division begynder, spilles kampene uden tilskuere, men samtlige kampe i 1. division streames på platformen Viaplay, og samtidig kan lokalopgøret mod FC Fredericia ses på tv-kanalen TV3 Sport.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce