Annonce
VB

VB's førstekeeper klar igen - men han får ingen garanti om spilletid

VB-træner Constantin Gâlcă er tilfreds med en spille- og resultat-mæssige fremgang, men stillingen er endnu uændret. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Spillerne er i gang med at gøre det umulige muligt, siger VB-træner Constantin Gâlcă, som ikke vil afsløre, om han skifter på målmandsposten til lokalopgøret i Horsens.
Annonce

Vejle: Der er igen konkurrence om målmandsposten hos Vejle Boldklub.

Pavol Bajza er klar igen efter den skade, som kostede slovakken de seneste par kampe, men VB-træner Constantin Gâlcă vil ikke afsløre, om Bajza er tilbage i målet, når VB torsdag møder AC Horsens.

- Vi har igen alle vores målmænd til rådighed, og først torsdag får I at se, hvad vi gør, siger Constantin Gâlcă.

Pavol Bajza udgik for et par uger siden med en knæskade, da VB spillede ude mod AGF, og siden har Thomas Hagelskjær stået i VB-målet.

Generelt har Constantin Gâlcă i de seneste kampe været tro mod de udvalgte og kun nødtvunget rokeret i startformationen. Han vil dog ikke afvise, at der kan komme et par ændringer til AC Horsens-kampen.

- De spillere, vi har brugt, har gjort det godt, og derfor har jeg ikke skiftet ret meget ud på holdet, men måske laver vi en udskiftning eller to, siger rumæneren.

Annonce

Ros til spillerne, men VB er sidst

Constantin Gâlcă kan med tilfredshed konstatere, at gode resultater er fulgt i kølvandet på det gode spil, men i forhold til stillingen er intet ændret.

VB ligger stadig sidst i nedrykningspuljen, men afstanden til de foranliggende er i løbet af de tre første runder markant reduceret. VB har blot to point op til Sønderjyske mod otte, da puljespillet begyndte, og afstanden til AC Horsens er også reduceret med seks point - fra 11 til fem.

- Spillerne skal roses, for de er i gang med at gøre det umulige muligt, Constantin Gâlcă og fortsætter:

- Vi spiller bedre og bedre, men vi ligger stadig på sidstepladsen. Det er nu, vi skal vise, vi er bedre end de andre, og det gør vi kun, hvis vi kommer væk fra sidstepladsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Professor opfordrer til at droppe daglige coronatal

Vejle

Stort rykind på musicalskolen i Vejle

Annonce