Annonce
Vejle Boldklub

VB’s landsholdsspillere fik masser af spilletid

Wahid Fagir scorede det ene af de tre danske mål, da U18-landsholdet vandt 3-1 over Tyskland. Arkivfoto: Mette Mørk
Wahid Fagir scorede for det danske U18-landshold, som vandt 3-1 over Tyskland.
Annonce

Vejle: Vejle Boldklub har den seneste uges tid haft fem spillere fra førsteholdstruppen af sted til landsholdsopgaver, og fire af de fem fik masser af spilletid.

Viljormur Davidsen, VB,  og Hallur Hansson fra AC Horsens spillede begge fuld tid i Færøernes kampe i Nations League. Torsdag vandt Færøerne 3-2 hjemme over Malta, og søndag blev det til en 1-0-sejr ude mod Andorra.

Færøerne topper gruppen, som består af fire hold - det fjerde hold er Letland.

Også den finske landsholdsspiller Juhani Ojala spillede fuld tid i to kampe. Torsdag tabte finnerne 1-0 hjemme mod Wales, mens det søndag blev til en sejr på 1-0 ude mod Irland. Finnernes pulje toppes af Wales, der har maksimumpoint efter de første to runder. Puljens fjerde hold er Bulgarien.

Ylber Ramadani er af sted med Albaniens A-landshold, men Ramadani var ikke med, da Albanien fredag aften vandt 2-0 ude over Hviderusland. Albanien spiller yderligere én kamp; mandag aften hjemme mod Litauen.

To spillere fra VB’s førsteholdstrup spillede på de danske ungdomslandshold.

Wahid Fagir var med på U18-landsholdet, som fredag i Leipzig vandt 3-1 over Tyskland. Wahid Fagir scorede det ene af Danmarks tre mål. De to nationer mødes igen mandag aften samme sted.

Thomas Gundelund var anfører på U19-landsholdet, som søndag spillede 0-0 mod Tyskland. I den kamp var Tobias Anker, som spiller på en lejeaftale i FC Fredericia, også med på det danske hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smitten eksploderer også i Vejle: Borgmesteren opfordrer alle til at holde fast i de gode vaner

Danmark

Plantekød og pølsesnak

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce