Annonce
Vejle Boldklub

VB sender målmand til Aarhus

Thomas Hagelskjær nåede 23 kampe i VB-trøjen. Nu rykker den 25-årige målmand til Aarhus Fremad. Arkivfoto: Morten Pape
Thomas Hagelskjær er færdig i Vejle Boldklub. Han spiller den igangværende sæson færdig hos Aarhus Fremad på en lejeaftale.
Annonce

Vejle: Thomas Hagelskjær spiller sæsonen færdig hos Aarhus Fremad.

VB-målmanden spiller hos århusianerne på en lejeaftale, og det er en lejeaftale, som løber ud samtidig med Hagelskjærs aftale med VB.

Og da det allerede nu ligger fast, at aftalen mellem VB og Hagelskjær ikke forlænges, er den 25-målmand færdig i klubben.

- Thomas Hagelskjær kommer til en klub, hvor han får mulighed for at spille, og det havde han ikke umiddelbart hos os, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Thomas Hagelskjær var i sidste sæson andenmålmand bag Indy Groothuizen, men VB forstærkede sig hen over sommerpausen på målmandsposten, da klubben hentede tyske Alexander Brunst.

- Hagelskjær er tredjemålmand hos os, og derfor er der fundet en løsning, som virker optimal for alle, siger Jacob Krüger.

Annonce

Tre sæsoner og 23 kampe

Thomas Hagelskjær nåede tre sæsoner i Vejle Boldklub.

Han kom til klubben forud for sæsonen 2017/18, da han skiftede AGF ud med VB.

I størstedelen af sine to første sæsoner i klubben stod Thomas Hagelskjær i skyggen af Pavol Bajza, mens han i sidste sæson var backup for Indy Groothuizen.

Thomas Hagelskjær, der nåede 23 kampe i VB-trøjen, bliver i Aarhus Fremad holdkammerat med en anden udlejet VB-spiller i form af Lucas From.

Aarhus Fremad var i sidste sæson tæt på at rykke op i 1. division, men måtte se FC Helsingør tage oprykningspladsen. I den sæson havde Aarhus Fremad islændingen Elias Olfasson på mål. Olfasson spillede på en lejeaftale fra FC Midtjylland, og i denne sæson har han taget et skridt op og er udlejet til FC Fredericia.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Spritbilist afsløret på Vesterbrogade

Danmark

Psykisk vold per kontrakt

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Annonce