Annonce
Vejle Boldklub

VB siger farvel til Damgaard og goddag til Lauritsen

Thais Damgaard i aktion i en træningskamp mod Silkeborg. Han forlader VB, når hans kontrakt udløber ved årsskiftet. Arkivfoto: Morten Pape
Thais Damgaard stopper i VB, når hans kontrakt udløber ved årsskiftet. Samtidig melder klubben ud, at den har skrevet kontrakt med 16-årige Tobias Lauritsen.

Vejle: Fodbolden er død, men der er alligevel lidt gang i svingdøren i VB. Tirsdag melder klubben således ud, at den 20-årige offensivspiller Thais Damgaard er færdig i klubben.

I forårssæsonen var han lejet ud til Middelfart, og i efteråret udlejes han igen: Denne gang til VSK Aarhus i 2. division. Når lejemålet med aarhusianerne udløber, står Thais Damgaard uden kontrakt med VB, og kontrakten forlænges ikke.

Han nåede to kampe for førsteholdet: Debuten kom i en pokalkamp mod Frem den 11. september 2018, og hans sidste kamp i VB-trøjen stod mod Randers FC den 15. december samme år.

Annonce

Kontrakt til talent

Samtidig med farvellet til Thais Damgaard, siger VB goddag til den 16-årige midtbanespiller Tobias Lauritsen, som har skrevet under på en tre-årig kontrakt med klubben.

Han kom til VB sidste sommer fra Roskilde. Inden da spillede han ungdomsfodbold i Himmelev Veddelev Boldklub frem til U13.

– Tobias har et godt blik for spillet, er stærk på bolden og meget idérig. Vi arbejder på, at han skal afvikle nogle ting hurtigere, men han har et godt udgangspunkt, og han er én af mange talentfulde midtbanespillere på vores U17-ligahold i den kommende sæson, siger talentchef Steen Thychosen til klubbens hjemmeside.

Tobias Lauritsen er søn af Morten Lauritsen, der som aktiv nåede 32 Superligakampe for AaB og Randers FC i perioden 1996-05.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Annonce