Annonce
Vejle Boldklub

VB skifter træner: Constantin Gâlcă siger farvel

Constantin Gâlcă står i spidsen for VB i yderligere to kampe; onsdag ude mod AaB og mandag, 2. pinsedag, når VB hjemme møder Lyngby. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vejle Boldklub og Constantin Gâlcă skilles efter denne sæson - klub og træner kan ikke blive enige om en fortsættelse af samarbejdet.

Vejle: Vejle Boldklub og Constantin Gâlcă skilles efter denne sæson.

Klub og træner kan ikke blive enige om betingelserne for en forlængelse af samarbejdet, og dermed skilles de, efter sæsonens sidste kamp, som spilles på mandag, når Lyngby er gæst på Vejle Stadion.

Constantin Gâlcă kom til Vejle og Danmark i marts 2019, da VB fyrede daværende træner Adolfo Sormani. I sin første sæson i Danmark rykkede Gâlcă og VB ud af Superligaen. Han fik dog VB tilbage i Superligaen i første hug og sikrede for en halv snes dage siden, at VB for første gang i dette årtusinde spillede en superliga-sæson undgik nedrykning fra landets bedste række.

Annonce

– I denne sæson er Vejle Boldklub og Constantin Gâlcã kommet i mål med den første overlevelse af den første sæson i Superligaen siden år 2000. Det er en flot bedrift, og Gâlcã efterlader et stærkt fundament og et mere professionelt setup i Nørreskoven, end da han kom hertil. Constantin Gâlcã har medbragt et fokus og nogle værktøjer, der rækker ud over trænerperioden i Vejle Boldklub, og for det fortjener han stor respekt og kredit. På alle måder er det en træner, der virkelig har fortjent sin plads i Vejle Boldklubs historie, siger Henrik Tønder, direktør i Vejle Boldklub, ifølge klubbens hjemmeside.

Constantin Gâlcăs farvel betyder at klubben også siger farvel til trænerassistent Dumitru Uzunea og klubbens fysiske træner Prunã Ciprian-Daniel, som begge er en del af Gâlcăs team.

Det er endnu uvist, hvem der afløser Constantin Gâlcă.

'VB-truppen går på sommerferie efter Lyngby-kampen og tager medio juni fat på forberedelseren til den kommende sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Stadsarkitekten afviser kritikken af vandkunsten ved Vejle Rådhus: 'Det fungerer både til hverdag og fest'

Annonce