Annonce
VB

VB skriver kontrakt med brasilianer og lejer ham ud

VB-truppen er i gang med forberedelserne til den kommende halvsæson. Det er dog uden klubbens seneste nyerhvervelse, som spiller 2020 i Finland. Arkivfoto: Mette Mørk
Den 21-årige angriber Luis Henrique spiller hele 2020 i finsk fodbold i klubben Helsinki IFK.
Annonce

Vejle: Vejle Boldklub har indgået kontrakt med angriberen Luis Henrique.

Aftalen mellem VB og 21-årige Luis Henrique gælder til udgangen af 2022. Han bliver dog ikke aktuel for VB i 2020, da han spiller hele året på en lejeaftale med finske klub Helsinki IFK. Brasilianeren spillede også efteråret i den finske klub og gjorde sig bemærket med otte scoringer.

- Luis Enrique er fortsat ung, men han imponerede med otte mål i efteråret. Hos VB ser vi frem til nøje at følge med i brasilianerens udvikling, siger Jacob Krüger, teknisk chef i VB, ifølge en pressemeddelelse.

VB har i øjeblikket to spillere på lejeaftale i Helsinki IFK. Det er Vitinho og Adama Fofana, og i efteråret spillede Foday Manneh og Thais Damgaard i den finske klub på lejeaftaler fra VB.

Helsinki IFK er den klub, som er ejet af Lucas Chang, der er tidligere bestyrelsesmedlem i Vejle Boldklub og samarbejdspartner med VB’s hovedaktionær Andrew Zolotko.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Vi bør kunne lukke lidt op om 14 dage

Annonce