Annonce
Vejle Boldklub

VB slog til dybt inde i tillægstiden: Tog point fra topholdet

Vejle Boldklub spillede mandag aften hjemme på Vejle Stadion 1-1 mod FC Midtjylland.

Vejle: Med en scoring dybt inde i dommerens tillægstid sikrede Vejle Boldklub sig point i mandagens opgør mod FC Midtjylland.

FC Midtjylland kom efter en lille time foran med 1-0 på en scoring af Erik Sviatchenko, men tre et halvt minut inde i dommerens tillægstid udlignede indskiftede Luka Djordevic, da han fint med hovedet sendte Hallur Hanssons indlæg i kassen.

Dermed sikrede VB sig et point i en kamp, som længe lignede endnu et nederlag.

Annonce

VB-træner Peter Sørensen foretog flere udskiftninger på startformationen i forhold til den, han brugte mod Randers FC.

VB stillede uden Allan Sousa, der sad ude med karantæne, og desuden var Lukas Engel og anfører Jacob Schoop sat ud på bænken.

I stedet var Denis Kolinger og Manjekar James tilbage efter afsonet karantæne, og så var der fundet plads til Mouhamadou Drammeh, der fik en sjælden start.

VB indledte kampen udmærket, og kom i løbet af de første 10-12 minutter til et par afslutninger, som dog ikke voldte gæsternes målmand Jonas Lössl problemer.

Efterhånden, som første halvleg skred frem, kom gæsterne mere på bolden, men det meste af spillet foregik ude på banen. Det blev til en enkelt FC Midtjylland-indlæg og et skud fra Gustav Isaksen, men ingen af delen skabte noget farligt foran VB-målet.

VB havde mandag aften besøg af FC Midtjylland. Foto: Mette Mørk

Det kom dog med syv minutter til pause. Et par af VB’erne klumrede i det tæt under eget mål, og uden FC Midtjylland-folkene behøvede at gøre alverden, så det noget panisk ud foran VB-målet, inden Denis Kolinger høvlede bolden ud på den ene tribune. Kort efter sendte Evander en fin afstlutning af sted, som VB-målmand måtte ud i fuld længde for at vifte til hjørnespark.

Også VB havde inden pausen optræk til noget godt, da Andrés Ponce kom af sted, men Ponce tabte duellen én-mod-én til gæsternes Paulino, og dermed rendte den mulighed ud i ingenting.

Første halvleg sluttede uden mål, og det var 45 minutter, som VB bestemt kunne være bekendte.

VB begyndte anden halvleg udmærket, og de første 10-12 minutter forløb ganske jævnbyrdigt.

Men kort inden kampen rundede en time gik det galt. Efter et hjørnespark vandt Erik Sviatchenko den direkte duel med sin oppasser Manjrekar James, og med hovedet bragte Sviatchenko gæsterne foran med 1-0.

Umiddelbart efter føringsmålet virkede VB-holdet lettere rystet, men hjemmeholdet fik stabiliseret sig og undgik den anden FCM-scoring, som havde lukket kampen.

VB havde dog svært ved at få sat noget offensivt sammen, der truede midtjyderne. Træner Peter Sørensen tog med små 20 minutter igen konsekvensen og smed angriberne Dimitrios Emmanouilidis og Luka Djordevic ind i stedet for Andrés Ponce og Mouhamadou Drammeh, som begge gik fra banen efter en fin arbejdsindsats.

Men heller ikke de indskiftninger hjalp i første omgang store. Et hovedstødsforsøg fra Denis Kolinger efter et hjørnespark var, hvad det blev til, inden Luka Djordevic tre minutter inde i tillægstid slog til.

Resultatet betyder, at VB holder jule- og nytårs-ferie på Superligaens sidsteplads. VB har ni point, mens nummer næstsidst Sønderjyske har 10 point. FC Nordsjælland, som er første hold over nedrykningsstregen, har 16 point.

Superligaen genoptages i weekenden omkring 19. og 20. februar, og for VB’s vedkommende sker det med en udekamp i Silkeborg.

Kampen var som tidligere nævnt årets sidste superliga-kamp, men VB mangler endnu to kampe i 2021; de to pokalkvartfinaler mod Kolding IF. Den første spilles lørdag 4. december på Vejle Stadion med kickoff klokken 18.00. Returkampen spilles en uge senere i Kolding IF, lørdag 11. december, og den begynder også klokken 18.00.

Annonce
Navne For abonnenter

Jeg så Phillips lille hjerte blinke, men en måned efter var alt forandret: Vi er mange, der mister et barn, før det overhovedet er et 'rigtigt' barn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se videoen: Margit havde ikke strikket i 35 år - så blev hun draget af den gule farve og lægger nu sidste hånd på en 300 kvadratmeter stor og 600 kilo tung førertrøje

Vejle Boldklub For abonnenter

Sæsonen er slut og træneren frikendt: Derfor skal VB gå til næste sæson med respekt for rækken

Vejle Boldklub

Så er det slut i Superligaen: Trods kæmpe drop sagde VB farvel med en sejr

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Hård dag for debuterende målmand, mens angriber fik sagt flot farvel

Mens ledigheden nærmer sig bundrekord, kan Agnetha ikke skaffe faglærte medarbejdere: - Nu er vi ude i alle muligheder for at finde folk

Kultur

'Hvad skal jeg gøre af mig selv': Den store rorgænger skifter skiw: Sidste festival med Charlie i front

Vejle Boldklub For abonnenter

Se videoanalyse: VB har spillet sidste kamp i superligaen for denne omgang

For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Live Sport For abonnenter

Se kampen: Triangle Razorbacks kæmpede mod Søllerøds guldgravere

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Billund

Se de mange billeder: Danmarks største cykelløb for børn gav masser af liv i midtbyen

Erhverv For abonnenter

Good Food Group taber millioner: Krigen i Ukraine har afskåret Vejle-virksomheden fra to vigtige varer

Kultur

Pludselig modtog René et afskedsbrev med særlig besked til ham: 'Sofie' er hovedinspirationen til hans bøger - og få måneder før udgivelsesdag begik hun selvmord

Annonce