Annonce
Vejle Boldklub

Se højdepunkterne: VB spillede 2-2 mod OB - gæsterne udlignede på et sent straffespark

VB spillede en udmærket kamp, men måtte tage til takke med 2-2, da OB gæstede Vejle Stadion.

Vejle: Vejle Boldklub spillede fredag aften hjemme på Vejle Stadion 2-2 med OB efter pauseføring på 2-1.

Hugo Ekitike bragte tidligt i kampen VB foran, men kort efter udlignede Jørgen Skjelvik. Inden pausen sørgede Saeid Ezatolahi for en fortjent VB-føring ved pausen.

I anden halvleg havde VB et par mulighed for at afgøre kampen med en scoring til 3-1, men seks-syv minutter før tid fik OB straffespark, og det udnyttede Bashkim Kadrii til slutfacit 2-2.

Annonce

VB-træner Constantin Galca måtte foretage tre ændringer i startopstillingen i forhold til den, VB brugte i søndags mod Sønderjyske. Denis Kolinger stod over mod fynboerne på grund af karantæne, mens German Onugkha rykkede ud på bænken, efter han i dagene op til kampen havde problemer med sit ene knæ. Også Lundrim Hetemi røg ud på bænken og blev erstattet af Ylber Ramadani.

Efter en jævn indledning kom OB til kampens første afslutning, da Jeppe Tverskov kom højest til et hjørnespark og tvang VB-målmand Alexander Brunst ud i en parade. Få minutter senere kom VB til en større mulighed, da Lukas Engel var på vej igennem, men det virkede som om, at Engel tabte et skridt, og han nåede ikke frem til afslutning.

Efter et lille kvarter kom VB foran. Scoringen faldt efter en god VB-periode, men der kom dog fynsk hjælp, da Oliver Lund klumrede i en tæmning. Hugo Ekitike opsnappede bolden og efter et par driblinger sparkede han den sikkert ind.

Føringen stod dog kun i cirka fem minutter. OB satte et fint angreb op, og det endte med et godt indlæg fra Bashkim Kadrii, og efter lidt ping-pong i VB-feltet endte kuglen hos Jørgen Skjelvik, der fra tæt hold let sparkede kuglen i kassen.

OB kom ved tæt på ved en enkelt lejlighed efter en dødbold, da én af fynboerne headede forbi mål.

Kampen bølgede en del frem og tilbage, uden det blev til de helt store chancer.

Der kom dog yderligere en scoring i første halvleg, og også denne fik VB fynsk hjælp. Pierre Bengtsson sendte et godt indlæg ind i hovedet på Saeid Ezatolahi, som fik et udmærket træf på bolden, men OB-målmand Sayouba Mandé så i situationen ikke for godt ud, da hovedstødet manglede både fart og præcision.

I forbindelse med scoringen ramlede Sayouba Mandé ind i den ene opstander. OB-målmanden spillede første halvleg til ende, men han kom ikke ud til anden halvleg, og i stedet tog Hans Christian Bernat plads i fynboernes mål.

Sen udligning

VB kom ud til anden halvleg med de 11, som sluttede første halvleg, men efter to-tre minutter måtte målscorer Hugo Ekitike udgå med noget, der lignede en lyskenskade. I stedet kom Wahid Faghir på banen til sin anden optræden, siden han gjorde comeback efter den lange pause på grund af en fiberskade.

Også i anden halvleg bølgede spillet frem og tilbage, og uden det i første omgang kastede de helt store muligheder af sig.

Det ændrede sig med cirka 20 minutter igen, da Wahid Faghir slap igennem, men hans afslutning blev blokeret af én af de fynske forsvarsspillere. Og få minutter senere diskede VB-målmand Alexander Brunst op med en stor redning, da én af OB-spillerne fik sparket mod mål, og undervejs mod kassen ramte bolden Ylber Ramadani og ændrede retning, men Brunst klarede med en fin refleks.

VB og Arbnor Mucolli mødte fredag aften hjemme på Vejle Stadion OB. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Med cirka 10 minutter igen var netop indskiftede German Onugkha tæt på at afgøre kampen, da han blev spillet fri til en hovedstødsafslutning af Saeid Ezatolahi, men Onugkhas afslutning sad lige på OB-målmand Hans Christian Bernat.

I stedet for en afgørelse kom OB tilbage i kampen. Kort efter VB’erne med rette følte sig snydt for et straffespark, pegede dommer Jørgen Daubjerg på pletten i VB-feltet, efter en duel mellem Kevin Yamga og én af fynboerne.

Bashkim Kadrii sparkede og placerede bolden hårdt og præcist op ad den ene opstander uden chance for Alexander Brunst, som ellers gik til den rigtige side. Den scoring faldt med seks-syv minutter igen, og i slutfasen var det OB, som fik lagt et pres, men en halv-hektisk slutfase uden yderligere scoringer.

VB spiller igen allerede på onsdag, når det gælder udekampen mod AaB.

Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

Live: VB møder ude Brøndby; bliver den onde stime brudt?

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Grillkyllinger og citronmåner er altid et hit: Se hele listen med Vejle-virksomheder, der er blandt de 1000 største i Danmark

Vejle For abonnenter

Arnløv kan stå som sejrherre, men ende som taber, hvis Sikær og borgmesteren rotter sig sammen

Kultur

Ung filminstruktør med rødder i Ølsted laver en krigsfilm

Kultur For abonnenter

Anbefaling: Fem krimier til uhyggelig efterårs-læsning

Hedensted

Hedensted oplever kæmpe babyboom: Nu skal børnene passes i busser

Vejle For abonnenter

Lones kræftknude blev dobbelt så stor, mens flere af hendes venner svigtede: - Det kom som et lyn fra en klar himmel og slog mig fuldstændig ud

Vejle Boldklub

Træner Peter Sørensen er uden betænkelighed: Derfor ligner det lyndebut til VB’s nyeste mand

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Vejle For abonnenter

Den store guide til Vejles offentlige toiletter: Her kan du lade vandet på strøgturen

Kultur For abonnenter

- Min fars sygdom har lært mig at være til stede med det besværlige i stedet for at flygte

Erhverv For abonnenter

De brølende 70'ere: Brandmænd blev syge, mens de reddede 150 grise ud fra lynramt gård

Debat For abonnenter

Skal du i bil fra den ene ende af Vejle til den anden? Så husk lige madpakken

Billund For abonnenter

Nyt boligkvarter får cirka en kilometer til fremtidig motorvej: Støjberegninger viser, at støjen går til kanten af det tilladte

Annonce