Annonce
Vejle Boldklub

Videoanalyse: VB spillede en god kamp i Brøndby, og det lignede længe point; blev fældet af to sene mål

Vejle Boldklub tabte søndag 3-2 på til Brøndby trods føring på både 1-0 og 2-1 – Brøndby scorede to gange de sidste 10 minutter.

Brøndby: Vejle Boldklub leverede sæsonens bedste indsats, men den rakte ikke til point i søndagens opgør på Brøndby Stadion.

Trods en føring på 2-1 med cirka 10 minutter igen tabte VB med 3-2 efter 1-1 ved pausen.

VB-træner Peter Sørensen havde ikke uventet Hallur Hansson med i startopstilling og gav dermed debut til færingen, som få dage tidligere kom til VB fra status som klubløs.

Annonce

Desuden var der ændre på tre andre pladser i forhold til seneste kamp. Jerome Opoku afløste en skadesramt Viljormur Davidsen, Jacob Schoop var tilbage og spillede i stedet for karantæneramte Saeis Ezatolahi og så spillede Andrés Ponce i stedet for en småskadet Arbnor Mucolli.

VB og Denis Kolinger spillede søndag en god kamp på Brøndby Stadion, men tabte 3-2. Foto: Claus Bech/Ritauz Scanpix

Desuden ændrer Peter Sørensen på systemet og spillede med en treback-kæde med Denis Kolinger, Manjrekar James og Jerome Opoku.

Systemændringer bekom umiddelbart VB-holdet godt, da det så langt mere solidt ud end i de seneste kampe.

Kampen begyndte med hjemmeholdet mest på bolden, men VB-defensiven stod udmærket, og de eneste par gange, det så lidt usikkert ud, var efter et bare unødvendige boldtab midt på banen. Det gav dog ikke Brøndby-chancer, og i løbet af de første 15-20 minutter skabte ingen af holdene det store.

Og der var heller ikke – altså en stor chance, der banede vej for VB’s førings mål. Allan Sousa kolliderede i en duel med Brøndbys Sigurd Rosted, og efter et hurtigt tjek på VAR-skærmen dømte dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen straffespark.

Det omsatte Allan Sousa sikkert, da han fintede Brøndby-målmand Thomas Mikkelsen til den ene side og køligt sparkede bolden ind i den anden.

Føringen stod dog ikke længe, da Brøndby fire-fem minutter senere udlignede. Andreas Bruus blev spillet indenom i VB’s venstre forsvarsside, og Bruus vandt den direkte duel med VB-målmand Sten Grytebust.

I den resterende del af første halvleg var Brøndby mest på bolden og fik en stor mulighed, da Anis Slimane efter opstil i VB’s venstre side stod alene i modsatte side, da han modtog en tværaflevering men Slimane sparkede forbi mål.

Der blev ikke scoret yderligere i første halvleg.

Brøndby begyndte anden halvleg bedst, men VB kom hurtigt godt med, VB’erne spillede sig til et par gode chancer. Hallur Hansson fik ikke ordentlig ram på et indlæg, og kort efter var det Mouhamadou Drammeh, der blev siget mod, og franskmanden ramte bolden men ikke målet.

Det gjorde Lukas Engel til gengæld efter en lille times spil.

Tobias Mølgaard smed en fin bold ind fra højre side, og den ramte Lukas Engel perfekt med hovedet og sendte den forbi en chanceløs Thomas Mikkelsen.

Scoringen tvang Brøndby længere frem, men VB-defensiven holdt stand. Det blev ved nogle nær-ved-og-næsten situationer for Brøndby, hvor den sidste aflevering manglede. VB var faktisk tættere 3-1, da Denis Kolinger halvflugtede på en ripost efter hjørnespark, men bolden strøg over mål.

Små 10 minutter før tid gik det dog galt.

En bold ned i VB’s højre forsvarsside banede vej for et indlæg til en fremadstormende Mikael Uhre, som fra nært hold let sparkede kuglen i kassen til udligning 2-2.

Og for at gøre det endnu værre slog Brøndby til med bare fire minutter igen. Fra kanten af feltet tog Christian Cappis chancen, og via den ene opstander gik bolden i mål.

Det sidste VB-håb brast ved udgangen af den ordinære spilletid, da Jerome Opoku fik sin anden advarsel, og dermed måtte han se de seks minutters tillægstid fra bænken.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Se video: Oversergenten Johan giver de unge IT-folk og direktøren sved på panden: 'De skal ikke have diabetes, når de har rundet 30 år'

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Nu pilles dødsdømte ejendomme ned: De må vige pladsen for 110 spritnye lejligheder i midtbyen

Hedensted For abonnenter

77-årige 'Polle' er landets ældste seriehåndboldspiller og spiller hver kamp: - Selv modstandernes fans jubler, når jeg scorer

Erhverv

Superbrugsen lukker på grund af skadedyr: Det er ikke første gang, det er sket

Alarm 112

Han slingrede gennem landsbyen: Nu vil politiet tage hans bil

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Hedensted For abonnenter

Jeannie kan ikke komme forbi med sin ladcykel: -Stop med at parkere på cykelstien

Vejle Boldklub For abonnenter

VB står til at miste en helt central brik: Midtbanespillers exit gør kun gavn ét sted

Give

Han troede ikke sine egne øjne: Mand i pensionsalderen bliver pludselig millionær

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Vejle For abonnenter

Sælger tjener over en million på boligsalg: Her er ugens bolighandler i Vejle

Billund For abonnenter

Maskinfabrik vokser: Snart breder virksomheden sig over 2000 kvadratmeter

Alarm 112

Kraftig blæst på Vejlefjordbroen: Passer ikke med vindfølsomme køretøjer

Annonce