Annonce
Vejle Boldklub

VB spillede god første halvleg i Randers, men siden gik det helt og aldeles galt: Se videoanalyse og højdepunkter

Vejle Boldklub tabte søndag med 4-1 i Randers efter 1-1 ved pausen.

Randers: Vejle Boldklub tabte søndag med 4-1 til Randers FC efter 1-1 ved pausen.

VB spillede en udmærket første halvleg, og det var fortjent, at Hallur Hansson kort inden halvtid udlignede til 1-1 med en flot langskudsscoring, men i begyndelsen af anden halvleg gik det helt galt.

To hurtige scoringer afgjorde kampen, og i stort set hele anden halvleg handlede det kun om sejrens størrelse.

Annonce

VB-træner Peter Sørensen var tvunget til et par ændringer i startformationen i forhold til den, han brugte, da VB for et par uger siden vandt 3-1 over Sønderjyske.

I kampen mod sønderjyderne indkasserede Denis Kolinger og Manjrekar James begge gult, og det sendte dem i karantæne til Randers-kampen.

Derfor måtte Peter Sørensen opfinde en ny treback-kæde, og det blev med Jerome Opoku og Saeid Ezatolahi, som erstattede Kolinger og James.

Det efterlod et hul på den centrale midtbane, Saeid Ezatolahis plads, og den blev indtaget af Jacob Schoop, der gjorde comeback efter en pause på grund af en skade.

Også Randers FC var handicappet til kampen, da Vito Hammershøy-Mistrati og Tosin Kehinde manglede, da de havde pådraget sig smitte med Covid-19.

Det var Randers FC, som kom til opgørets første chancen. Efter en halv snes minutter afsluttede Stephen Odey fra en god position i feltet, men han sparkede forbi mål.

Der gik små 20 minutter, inden VB for første gang truede Randers-målet. Jerome Opoku var kommet med frem, og han smed en fin bold på tværs, og den kom Andrés Ponce en skostørrelse for sent frem til.

Det var dog hjemmeholdet, der virkede farligst, og kun vågent målmandsspil af Sten Grytebust forhindrede én af Randers-folkene i at slippe igennem.

Men også VB bød sig til, og midtvejs i første halvleg faldt en stor mulighed til Andrés Ponce, som blev sat fint op af Tobias Mølgaard, men fra tæt hold sparkede Ponce forbi den ene opstander.

Generelt var der tale om en ret lige kamp, men det gik imidlertid galt for VB, da hjemmeholdet cirka 10 minutter inden pausen kom foran.

Det skete efter et hjørnespark, som blev sendt ind foran VB-målet af Erik Marxen, og den hjørnesparksbold lå perfekt til Alhaji Kamara, som pandede bolden i kassen uden chance for Sten Grytebust i VB-målet.

VB svarede imidlertid godt igen og fik kort efter udlignet. Gæsterne fik sat et godt angreb sammen, og det endte med, at Allan Sousa fandt Hallur Hansson, og færingen klappede den ind fra kanten af straffesparksfeltet til 1-1.

1-1 blev udgangen på en jævnbyrdig første halvleg, og VB kunne tage selvtillid med i kabinen.

På fem minutter dræbte Randers kampen

Den selvtillid forduftede dog i løbet af anden halvlegs første fem minutter.

Der var nemlig kun spillet et par minutter af anden halvleg, da Randers FC kom foran med 2-1. Igen var det Alihaji Kamara, der slog til, da han kom først til en indlæg fra hjemmeholdets højre side.

Og kort efter var den igen gal i VB’s venstre forsvarsside, og igen førte et indlæg til en scoring. Denne gang var det Jakob Ankersen, der kom først til et indlæg, og i løbet af fem minutters spil ændrede Randers FC 1-1 til en føring på 3-1.

De to scoringer gjorde selvfølgelig ondt på et i forvejen hårdt ramt VB-hold, og det sidste lille håb hos VB’erne forsvandt midtvejs i anden halvleg, da Simon Piesinger gjorde det til 4-1, da Piesinger scorede direkte på frispark.

Den scoring pillede det sidste liv ud af kampen. For VB handlede det om at undgå en regulær afklapsning, og Randers FC kunne rette tankerne mod torsdagens kamp i Europa Conference League.

De sidste 20-25 minutter blev en sløj omgang uden nævneværdige højdepunkter.

VB spiller næste gang mandag 29. november, når det gælder årets sidste kamp i Superligaen, mødet med FC Midtjylland på Vejle Stadion.

VB og anfører Jacob Schoop tabte søndagens superliga-opgør i Randers. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix


Annonce
VEJLE For abonnenter

Erhvervsområde midt i byen er dødsdømt og erstattes af 110 boliger i løbet af de kommende fire år: Det kan du vente dig

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se de eventyrlige julelys på den velbesøgte villavej: 'Det kan godt være svært at komme ud af indkørslen mellem klokken 17 og 18'

Alarm 112 For abonnenter

Politiet forbyder båthorn i Sandvad: 'I må gerne demonstrere, men det skal være i stilhed' - lokalrådsformand føler, at staten giver de utilfredse mundkurv på

Billund

Skal de ældre nu trille helt op i nordvestbyen?

Erhverv

Kæmpe tilflytning til Vejle, Kolding, Fredericia og Middelfart kan mærkes hos leverandør: Skal levere varme til 32.000 nye huse

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Vejle For abonnenter

Vores madanmelder gæster indisk restaurant i Vejle: Tam og kedelig oplevelse - og hvor i alverden var mangosaucen?

Vejle Boldklub

Så kom han på tavlen igen:  Dominic Vinicius scorede, da VB vandt over OB

Alarm 112

Iskolde tyve kom på besøg, mens husets ejer var i bad: Det kan være en del af noget større

Skal man absolut fyre krudt af, bør det begrænses til mellem klokken 24 og 01 nytårsaften. Bum!

Hedensted

177 grunde revet væk: Nu vokser stor-udstykning med to etaper mere

Hedensted For abonnenter

Straffet for døde insekter og størknet olie ved fritureområde: Grillbar får sur smiley og bøde

Sport

Danmark storsejrede, men alligevel blev det en trist VM-indledning: Mia Rej blev båret ud med en alvorlig skade

Annonce