Annonce
VB

VB-spillere coronatestet - klubben har nu fået svarene

VB-truppen er fri af corona, og dermed kan alle mand fortsætte træningen. Arkivfoto: Mette Mørk
Den smittede VB-spiller har det fortsat godt, og kan - hvis han hen over weekenden holder sig symptonfri - træne igen på mandag.
Annonce

Vejle: VB-truppen er fri af corona.

Ingen af de tre spillere, som var i kontakt med den smittede holdkammerat, er smittet med Covid-19. Trioen er testet, og samtlige tre tests viste sig negativ.

- Det er selvfølgelig en lettelse for os, at vi nu ved, at det ikke har spredt sig ind i truppen, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Én af VB-spillerne blev tidligere på ugen testet positiv for smitte med Covid-19. Den smittede spiller nåede aldrig at træne sammen med de øvrige i VB-truppen, efter de mandag genoptog træningen. Indtil i mandags tilbragte spillerne små to måneder som hjemsendte på lønkompensationsordningen.

Det er selvfølgelig en lettelse for os, at vi nu ved, at det ikke har spredt sig ind i truppen.

Jacob Krüger, teknisk chef i VB

Annonce

Mødte tre holdkammerater

Inden spillerne mandag mødte ind, gennemgik de den test, som er krævet i protokollen fra Divisionsforeningen, og det var i forbindelse med den test, at spilleren viste tegn på mulig smitte med Covid-19.

Tirsdag eftermiddag blev han testet, og testen viste, at spilleren var smittet med Covid-19.

Den smittede spiller mødte søndag, dagen inden VB-truppen genoptog træningen, tre af sine holdkammerater, og det er de tre, som senere måtte testes.

Annonce

Er mandag tilbage i træning

Den smittede spiller fik det hurtigt bedre og har det ifølge Jacob Krüger fortsat godt.

En spiller, som er smittet, skal holde sig hjemme i minimum syv dage og må først vende tilbage i træning, når han er helt fri af symptomer.

- Er han symptomfri hen over weekenden, kan mandag begynde at træne, siger Jacob Krüger.

Der bliver dog tale om, at spilleren skal langsomt i gang. Det siger den protokol, klubberne følger.

Det er ikke muligt at få at vide hvilke spillere, der er tale om. Det må klubben på grund af persondataforordningen ikke oplyse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce