Annonce
Vejle Boldklub

VB står tæt på redning: Vi er blevet klogere og bedre, mener midtbanespillere

Ylber Ramadani og VB kan med en sejr over Sønderjyske spille sig definitivt fri af nedrykningen, hvis Lyngby samtidig smider point mod AC Horsens. Arkivfoto: Mette Mørk
Ylber Ramadani er i gang med sin fjerde sæson i VB, og det er uvist, om det også bliver den sidste. Den albanske midtbanespillers aftale med VB udløber til sommer.

Vejle: Vinder Vejle Boldklub på søndag, når Sønderjyske gæster Nørreskoven, kan det vise sig nok til fornyet ophold i Superligaen, hvis AC Horsens tager point i Lyngby.

Og mislykkes det søndag, venter endnu tre chancer, så det er tæt på.

- Ja, men vi er der ikke endnu, siger Ylber Ramadani, som intet tager for givet.

Annonce

Situationen er dog særdeles favorabel set fra VB’s perspektiv, og den er en noget anden, end da VB senest spillede i Superligaen.

- Vores hold er mere erfarent og bedre end for to år siden, vurderer Ylber Ramadani.

Trådt ind i ukendt område

Den 25-årige midtbanespiller var selv blandt de spillere, som for næsten tre år siden stod på lettere ukendt grund efter VB’s oprykning i sommeren 2018.

- Jeg kendte ikke Superligaen efter ét år i Danmark. Jeg vidste godt efter en sæson i 1. division, at dansk fodbold er meget fysisk, men jeg kendte næsten intet til de hold, vi skulle møde. Jeg kendte ikke modstanderne og vidste ikke, hvor gode de var, siger han og fortsætter:

- Det gjorde jeg, da vi for et år siden rykkede op, og det var en stor fordel.

Forskellen kan ifølge Ylber Ramadani blandt andet ses ved, at VB-holdet kom godt igen efter den svære periode mod slutningen af efteråret, da sejrene udeblev.

- I forrige sæson vandt vi også en del kampe i efteråret, men i foråret vandt vi næsten ingen. Det har vi gjort nu, og det skyldes, vi er bedre og mere erfarne, siger han.

Annonce

Trives i Vejle og Danmark

Ylber Ramadani er i gang med sin fjerde sæson i Vejle og i dansk fodbold. Han kom i sommeren 2017 hentet til klubben af daværende træner Adolfo Sormani.

Om sæsonen 2020/21 ender som Ramadanis sidste i Vejle, er uvist, da Ylber Ramadanis aftale med VB udløber ved udgangen af juni:

- Jeg vil gerne vente med at beslutte noget, til sæsonen er slut. Lige nu handler det om at blive i Superligaen.

Ylber Ramadani finder sig godt til rette i Vejle og Danmark, hvor han har selskab af sin hustru.

- Det er i sidste ende op til klubben og så familien og jeg, hvad der sker, men jeg har det godt, hvor jeg er, og Vejle er den klub, som jeg har befundet mig i igennem fire sæsoner. Det prøvede jeg ikke i nogle af mine tidligere klubber, siger han og tilføjer:

- Danmark er et sted, tingene fungerer godt, og det sætter jeg pris på.


I forrige sæson vandt vi også en del kampe i efteråret, men i foråret vandt vi næsten ingen. Det har vi gjort nu, og det skyldes, vi er bedre og mere erfarne

Ylber Ramadani
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Stadsarkitekten afviser kritikken af vandkunsten ved Vejle Rådhus: 'Det fungerer både til hverdag og fest'

Annonce