Annonce
Sport

VB tabte i Parken

Vladis Emmerson var en af de nye i VB's startopstilling til opgøret mod FC København i Parken. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix 2019

VB-mandskabet leverede en god anden halvleg og skabte masser af chancer, men det lykkedes ikke at true FC København.

Annonce

København: VB formåede ikke at gøre noget ved FC København.Søndag tabte VB med 2-0 i Parken til Superligaens tophold i en kamp, hvor begge scoringer faldt inden pausen.

Dermed ligger VB fortsat sidste i Superligaen, og afstanden til de øvrige bund blev hen over weekenden længere, da Sønderjyske, Vendsyssel og Hobro alle hentede point.VB begyndte kampen udmærket og kom til opgørets første store chance. Allerede i det fjerde minut faldt der en kæmpe mulighed af til Allan Sousa, da et indlæg fra Arbnor Mucolli endte hos den lille brasilianer. Sousa fik slet ikke ram på bolden i en ellers favorabel position og sparkede nærmest på tværs af målet.

Kort efter måtte VB-målmand Pavol Bajza diske om med en fin redning på den første FCK-chance. Ikke overraskende kom den fra FCK's højre side, da et indlæg fra Peter Ankersen havnede hos Jonas Wind, men Bajza klarede Winds ellers udmærkede afslutning fra tæt hold.

Pavol Bajza var til gengæld chanceløs, da Jonas Wind efter efter lille kvarters spil bragte værterne foran med 1-0. Igen blev muligheden skabt i FCK's højre side, hvor bolden blev smidt modsat til den unge angriber, som sikkert scorede.

Annonce

Sent straffespark

Kort efter opstod der en fin mulighed til Dame N'Doye, men han blæste bolden over mål i en ellers fin situation, og på kampens næste angreb var Kjartan Finnbogason tæt på, da han afsluttede godt, men bolden sneg sig forbi den ene opstander.

Første halvleg foregik med FCK klart mest på bolden, men VB'erne havde nogenlunde styr på det, og det lignede en beskeden pauseføring til værterne.

Det ændrede sig imildertid i dommer Morten Kroghs tillægstid. På en lang fremlægning fik Tobias Mølgaard - lige dele klodset og uheldigt - armen på bolden i en ellers ufarlig situation, og det endte med et korrekt dømt straffespark. Det satte superliga-topscorer Robert Skov sikkert ind bag en chanceløs Bajza.Det blev første halvlegs sidst spark, da VB ikke nåede at give bolden op.

Annonce

Fortjente en reducering

I anden halvleg begyndelse kom VB under pres, og Pavol Bajza leverede en fin redning på et godt forsøg fra Viktor Fischer.

Det var dog korvarigt, og anden halvleg blev i perioder én, hvor VB var mest på bolden. Der faldt også et par gode chance af.

Den ene fik Kjartan Finnbogason, der kom først på bolden efter, Imed Louati med bolden ind foran mål, og Allan Sousa tog chancen fra distancen efter en god kontra, men den afslutning savnede præcision.

Og i slutfasen kom VB yderligere et par gange tæt på fortjente en reducering, men igen manglede skarpheden.

VB's næste kamp er lørdag 9. marts, når der er en uhyre vigtig bundkamp på Vejle Stadion. Den dag kommer Vendsyssel på besøg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce