Annonce
VB

VB tabte i Randers: Årets første kamp uden VB-scoring

Arbnor Mucolli hørte til blandt de bedre, da VB onsdag spillede i Randers og tabte med 2-0. Foto: Annelene Petersen
Vejle Boldklub tabte 2-0 til Randers FC efter 135 minutters fodbold af blandet kvalitet. VB-mandskabet skabte kampens største chance, men så heller ikke ret meget andet.
Annonce

Randers: VB-mandskabet gik første gang denne vinter målløs fra banen, da det onsdag gæstede Randers.

I løbet af de 135 minutter mod Randers FC skabte VB’erne én stor chance, da Arbnor Mucolli slap fint igennem på venstrekanten og lagde bolden til rette for Jacob Schoop, som sparkede over mål fra en ellers favorabel position.

Mere blev det ikke til i løbet af de tre halvlege mod Superligaens nummer seks, der vandt opgøret med 2-0.

Bekymret?

- Nej. Vi mødte et hold, som snart skal i gang med turneringen, mens der er en måned til, at vores begynder, svarede VB-træner Constantin Gâlcă efter kampen.

Han så VB score hele 11 gange i vinterens to første testkampe, men det skete mod hold af en væsentlig lavere kvalitet end det, VB onsdag mødte på kunstgræsbanen ved siden af stadion i Randers.

Med al respekt for Ringkøbing fra 2. division og Kolding IF fra 1. division, som VB mødte i årets to første kampe, befinder Randers FC sig på et helt andet niveau. Randers FC er et bundsolidt superliga-mandskab, og det skinnede igennem på alle parametre; fysisk, taktisk og spillemæssigt.

Randers FC-VB 2-0 (1-0)

Træningskamp

Mål: 1-0 Marvin Egho (62.), 2-0 Tosin Kehinde (104.).

VB (4-3-3): Thomas Hagelskjær (Lucas Chang-Andersen, 91.) - Thomas Gundelund (Mathias Voss, 71. (Thomas Gundelund, 132.)), Mads Greve (Nicolas Dantas, 71.), Juhani Ojala (Mads Lauritsen, 71.), Viljormur Davidsen (Tobias Mølgaard, 71.) - Diego Montiel (Tobias Sommer, 71. (Alexander Jensen, 118.)), Ylber Ramadani (Lundrim Hetemi, 71.), Jacob Schoop (Magnus Grødem, 71.) - Lucas Jensen (Nikola Sukacev, 71. (Wahid Fagir, 112.)), Kjartan Finnbogason (Adam Jakobsen, 71.), Arbnor Mucolli (Sergiy Gryn, 71.).

Annonce

Halv-kradse ord fra træneren

I modsætning til årets første kampe spillede Constantin Gâlcă mod Randers FC med en startformation, som ligner øjeblikkets optimale.

Dog manglede målmand Indy Groothuizen, som døjer med en overbelastningsskade i sin ene skulder og i øjeblikket desuden er sygdomsramt.

I store træk ligner det efterårets foretrukne hold, men Thomas Gundelund og Arbnor Mucolli er gledet ind i stedet for Tobias Mølgaard og Sergiy Gryn, og da både Gundelund og Mucolli hørte til blandt de bedre mod Randers FC, ligner det en god idé. Desuden spillede Viljormur Davidsen i stedet for skadede Malte Amundsen.

De 10 markspillere, som indledte kampen, spillede de første 70 minutter, inden Gâlcă skiftede hele banden. Det skete efter 70 minutter, som fik halv-kradse ord med på vejen:

- Vi spillede en dårlig kamp. Vi spillede for langsomt, vi kom for lidt ud på kanterne, og vi stod ikke kompakte nok.

Startspillerne gik ud ved stillingen 1-0 til Randers FC. Målet kom efter et hjørnespark, som blev sendt ind omkring den forreste opstander, og opdækningen i netop den slags situationer er givet noget, der skal kigges lidt på. 2-0-scoringen faldt efter lidt lidt eflere end 100 minutters spil, og det så alt for let ud, da Tosin Kehinde løb igennem et passivt VB-forsvar og til slut passerede indskifede Lucas Chang-Andersen i VB-målet.

Det eneste positive, Constantin Gâlcă hæftede sig ved, var, at spillerne fysisk er på rette vej.

- De spillede 70 minutter, og det er fint på det her tidspunkt med mere end én måned til vores første kamp, sagde han.

Annonce

Prøvespiller kom både ind og ud

Udover Indy Groothuizen manglede VB også den brasilianske målmand Gianluca Zanette, som er ude på grund af problemer med sin ene skulder og de to langtidsskadede, Malte Amundsen og Lucas From.

Desuden stod Leonel Montano over på grund af en skade, mens Jonas Andersen ikke var udtaget til kampen.

Det betød, at Gâlcă havde en del helt unge folk blandt de 11, han sendte på banen til de sidste 65 minutter, og det kunne ses, at de stod overfor spillere, som hører til på eller i al fald i periferien af et superliga-hold. Randers FC sad tungt på den sidste halvdel af kampen, og på den baggrund slap VB billigt med et nederlag på 2-0.

Også den schweiziske prøvespiller Nikola Sukacev fik minutter. Han blev både skiftet ind og ud, og når det sker i én og samme kamp, er det sjældent noget godt tegn. Sukacev havde et par gode løb, ligner han ikke en spiller med niveau til at gøre sig gældende omkring VB-mandskabet, og i løbet af maksimalt et par dage er han formentlig videre i jagten på en ny klub.

Dermed er han næppe med, når VB tester formen næste gang. Det sker torsdag 6. februar i VB Parken mod Aarhus Fremad, og det bliver vejlensernes sidste kamp på dansk grund inden forårspremieren, da de sidste to testkampe spilles i forbindelse med træningslejren i Portugal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Vejle

Flere corona-krav til Bryggen: Nu holder opsynsmænd øje med din hygiejne

Annonce