Annonce
Vejle Boldklub

VB tabte til AaB efter VAR-fadæse og tre røde kort

VB tabte 2-1 til AaB i en kamp, der gav rødt kort til Saeid Ezatolahi og to til VB-bænken.

Aalborg: Vejle Boldklub tabte onsdag aften med 2-1 ude til AaB.

VB førte 1-0 ved pausen på et mål af German Onugkha, men efter pausen scorede samme Onugkha selvmål, inden Tom van Weert scorede, hvad der viste sig at blive sejrsmålet.

Det skyldtes dog kun en kæmpe fadæse af kampens dommer Peter Kjærsgaard.

Annonce

Cirka fem minutter før tid headede Lucas Jensen bolden i mål efter et hjørnespark, men Kjærsgaard blæste for frispark. Der var imidlertid ikke skyggen af frispark, og i disse VAR-tider skal dommeren lade spillet fortsætte, og så vil VAR fange eventuelle forseelser. Men det tilsidesatte Kjærsgaard.

Da billederne på stadions storskærme viste, at VB blev snydt, opstod der tæt på tumult, og det endte med at målmandstræneren og den ene fysioterapeut fik rødt kort.

AaB fik i løbet af de første 10 minutter sat et par gode angreb sammen, der dog ikke kastede scoring af sig. Nærmest var Jakob Ahlmann, der fik en god skudmulighed, men han sparkede over mål. Og ved en anden lejlighed sendte nordjyderne et par god indlæg ind foran VB-målet, men der manglede spilleren til at sparke bolden ind.

Hjemmeholdet fik dog bolden i kassen, da Ahlmann sendte den ind, men scoringen blev korrekt annulleret for offside i opspillet efter et kort VAR-tjek.

German Onugkha scorede i begge ender, da VB torsdag aften tabte i Aalborg. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Efter den annullerede scoring kom VB langt bedre med og fik sat noget udmærket spil sammen, som dog ikke kastede chancer af sig. Det var ved at trække op til noget, da Allan Sousa nær havde snuppet bolden fra AaB-målmand Jacob Rinne, men Rinne fik kontrol over situationen, inden Sousa fik styr på kuglen.

Kampen bølgede frem og tilbage, og den første gode VB-mulighed kom efter en god halv times spil, da Saeid Ezatolahi trykkede af, men Jacob Rinne slog bolden til hjørnespark.

Det trak op til en målløs første halvleg, men så dummede hjemmeholdets Kristoffer Pallesen sig. Han forsøgte med hovedet at snitte en lang aflevering retur til målmand Jacob Rinne, men Pallesen så ikke, at German Onugkha befandt sig længere nede på AaB’s banehalvdel, og det gav Onugkha en friløber, som han sikkert udnyttede.

Scoringen faldt i dommerens tillægstid, og den gav VB en pauseføring på 1-0.

Skiftede tre i pausen

Trods føringen foretog Constantin Galca tre udskiftninger i pausen. Viljormur Davidsen afløste Kevin Yamga, der havde det svært som højre back, og i det centrale forsvar afløste Juhani Olaja en Dominik Kovačić, som ellers havde spillet en udmærket første halvleg. Den tredje indskifter var Lukas Engel, der kom ind i stedet for Lundrim Hetemi.

Som det var tilfældet i første halvleg, begyndte AaB også anden halvleg bedst.

En del spil gav ikke de store muligheder, men efter en time spil fik hjemmeholdet udlignet. Et langt indkast blev smidt ind foran VB-målet, og ved den forreste opstander var VB’s målscorer fra første halvleg German Onugkha så udheldig, at han headede bolden i eget mål.

Målet kom, efter VB i anden halvlegs første kvarter stod meget dybt. Målet betød, at VB kom længere frem og fik skabt lidt på nordjydernes banehalvleg. Men arbejdsbetingelserne blev dog vanskeliggjorte med cirka 20 minutter igen. Saeid Ezatolahi fik sit andet gule kort efter en nærkamp med én af AaB-spillerne. Og Ezatolahi var dårligt kommet fra banen, inden AaB slog til for anden gang. Tom van Weert dukkede fri op inde foran VB-målet og fik hovedet på et indlæg, og hollænderen headede bolden i mål uden chance for Alexander Brunst.

Kampens dramatiske højdepunkt opstod med cirka fem minutter igen, da Lucas Jensen headede bolden i mål, men dommeren annullerede scoringen.

Flere mål faldt der ikke, og VB drog hjem med nederlag på 2-1.

VB har én kamp tilbage i denne sæson. Den spilles på mandag, 2. pinsedag, når Lyngby kommer til Vejle.

Annonce
Navne For abonnenter

Dorthe mistede sin 17-årige 'Fredemus', da han blev ramt af to biler og døde på stedet: Han vil altid have en særlig plads i mit hjerte

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Husk det nu: Lørdag og søndag aften og nat er Fredericiavej spærret - lastbiler dirigeres helt udenom

Alarm 112 For abonnenter

Kvinde dømt for vanrøgt af 25 heste: Dyrene var indsmurt i gødning og havde øjnene fulde af udflåd

Vejle

De ældres formand går af efter valgballade: 'Det er noget skrammelværk, og jeg er rigtig ked af, at det har udviklet sig på den måde'

Navne For abonnenter

Louis Bülow fortæller om sine minder: Fra en svunden tid - og dem, jeg savner

Alarm 112

15-årig provokerede politiet ved Eskes Bier Bar, hvor han henviste til drabet på fire betjente i 1965: - Det er imponerende, han kender sin politihistorie

LEDER For abonnenter

Havnefoged-chikane, eksklusion af medlemmer og en kommende retssag i Vejle Motorbådklub er dybt tragisk: Forlig jer nu, I skabhalse - vi behøver ikke mere underholdning

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Intet i statistikkerne peger på en sejr over Viborg, men derfor tror Banke og Møllenberg på det

Vejle

Se video fra Vejles pressede morgentrafik - så laaaang tid tager det at komme til midtbyen ad populær indfaldsvej

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Navne

To Vejle-kokke kæmper om samme titel: Felix går fra at være tv-vært til at bedømme gourmet-retter med østers

Børkop For abonnenter

Christina og Louise er jævnaldrende frisører: Og derfor er deres nye salon atypisk

Alarm 112

79-årig kvinde blev kontaktet af Skat, der ville give hende mere end 2000 kroner: 'Jeg kan afsløre, at Skat ikke ringer og giver gaver'

Annonce