Annonce
Vejle Boldklub

VB tager atter på træningslejr i Tyrkiet: Et par stykker skal dog endnu længere væk, da de samtidig spiller VM-kampe

VB's seneste træningslejr foregik i Vildbjerg, da de danske fodboldklubber tilbragte vinteren 2021 hjemme i Danmark på grund af corona-pandemien. I 2022 kommer dele af vintertræningen til at foregå i Tyrkiet. Arkivfoto: Mette Mørk
Vejle Boldklub spiller i løbet af januar og februar fire testkampe. De to af dem spilles i forbindelse med træningslejren i Tyrkiet, som i perioder bliver uden et par spillere, der skal spille VM-kvalifikationskampe.

Vejle: Tyrkiet er destinationen, når Vejle Boldklub i begyndelsen af 2022 drager på træningslejr under sydlige himmelstrøg.

VB-truppen tager af sted torsdag 27. januar og er hjemme igen en halv snes dage senere, søndag 6. februar.

Træningslejren ligger en anelse tidligere end normalt, da spillerne er hjemme to uger inden forårspremieren, som ligger omkring weekenden 19. og 20 februar.

Annonce

- Vores første superliga-kamp er ude mod Silkeborg, og den spilles på kunstgræs. Derfor vil vi hjem og spille en kamp på kunstgræs, inden vi møder Silkeborg, siger Johan Sandahl, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Den sidste testkamp ligger søndag 13. februar og er mod FC Fredericia, og den bliver én af i alt fire testkampe i løbet af januar og februar.

De to af dem spilles i forbindelse med træningslejren, og den ene af dem bliver mod superliga-kollegaen OB, mens det endnu er uvist, hvem VB møder i den anden kamp.

- Vi vil gerne have en skandinavisk modstander, og det bør være muligt, da der er en del skandinaviske hold i Tyrkiet i den periode, vi er der, siger Johan Sandahl.

Normalt er der også mange hold fra Østeuropa, som er på træningslejr i Tyrkiet, og VB har i forbindelse med mange tidligere træningslejre i Tyrkiet mødt én stribe forskellige østeuropæiske hold.

- Der er mange gode hold fra Østeuropa, men de hold spiller på en lidt anden måde, end vi gør i Skandinavien, og vi vil helst møde et hold, der spiller på samme måde som de hold, vi skal møde hjemme, siger Johan Sandahl.

Møder senere end normalt

Vinterens første træningskamp spilles 20. januar mod Esbjerg. Den falder en uge efter, at spillerne møder ind til første arbejdsdag i 2022.

- Det er lidt senere end normalt, men spillerne skal have deres ferie, og fordi vi kom videre i pokalturneringen, får de først ferie midt i december, siger Johan Sandahl.

VB’s sidste kamp i 2021 er den anden pokalkvartfinale mod Kolding IF, og den kamp spilles lørdag 11. december.

- Vi får fem unger som forberedelse, og det er cirka det samme som i seneste sæson, siger Johan Sandahl.

Annonce

Må undvære et par spillere

Timingen betyder, at VB efter alt at dømme må undvære et par spillere i forbindelse med dele af træningslejren. Det skyldes, at der i slutningen af januar og begyndelsen af februar spilles VM-kvalifikationskampe i de asiatiske kvalifikationspuljer, og her er både iranske Saeid Ezatolahi og irakeren Ali Adnan normalt sikre deltagere.

Netop Iran og Irak mødes 27. januar - den dag VB-truppen tager af sted - og fire dage senere spiller Iran hjemme mod De Forenede Emirater, mens Irak møder Libanon.

Annonce
VEJLE For abonnenter

Erhvervsområde midt i byen er dødsdømt og erstattes af 110 boliger i løbet af de kommende fire år: Det kan du vente dig

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se de eventyrlige julelys på den velbesøgte villavej: 'Det kan godt være svært at komme ud af indkørslen mellem klokken 17 og 18'

Alarm 112 For abonnenter

Politiet forbyder båthorn i Sandvad: 'I må gerne demonstrere, men det skal være i stilhed' - lokalrådsformand føler, at staten giver de utilfredse mundkurv på

Billund

Skal de ældre nu trille helt op i nordvestbyen?

Erhverv

Kæmpe tilflytning til Vejle, Kolding, Fredericia og Middelfart kan mærkes hos leverandør: Skal levere varme til 32.000 nye huse

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Vejle For abonnenter

Vores madanmelder gæster indisk restaurant i Vejle: Tam og kedelig oplevelse - og hvor i alverden var mangosaucen?

Vejle Boldklub

Så kom han på tavlen igen:  Dominic Vinicius scorede, da VB vandt over OB

Alarm 112

Iskolde tyve kom på besøg, mens husets ejer var i bad: Det kan være en del af noget større

Skal man absolut fyre krudt af, bør det begrænses til mellem klokken 24 og 01 nytårsaften. Bum!

Hedensted

177 grunde revet væk: Nu vokser stor-udstykning med to etaper mere

Hedensted For abonnenter

Straffet for døde insekter og størknet olie ved fritureområde: Grillbar får sur smiley og bøde

Sport

Danmark storsejrede, men alligevel blev det en trist VM-indledning: Mia Rej blev båret ud med en alvorlig skade

Annonce