Annonce
Sport

VB tester formen mod tysk oprykningskandidat

VB og anfører Jacob Schoop mangler endnu to runder af Superligaens grundspil. Derefter er der pause, og den benytter VB til en kamp mod tyske St. Pauli. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

I den kommende superliga-pause tager VB til Tyskland og møder St. Pauli.

Annonce

Vejle: Vejle Boldklub spiller om et par uger testkamp mod den tyske klub St. Pauli.

Kampen spilles torsdag 21. marts i Hamborg, hvor St. Pauli hører hjemme. Kampen er af sikkerhedsmæssige årsager lukket for tilskuere, som det ofte er tilfældet i forbindelse med træningskampe i Hamborg-området. AGF har et par gange det seneste år spillet i Hamborg mod Hamburger SV, og de kampe har været omgærdet med stor hemmelighed for at holde tilskuere væk.

Opgøret mod St. Pauli ligger i en periode, hvor Superligaen ligger stille på grund af landskamp. Den er placeret mellem afslutningen på grundspillet, søndag 17. marts, og indledningen på spillet i nedrykningspuljerne, som skydes i gang omkring den sidste weekend i marts.

St. Pauli hører hjemme i den næstbedste tyske række, 2. bundesliga, og i øjeblikket er klubben placeret på fjerdepladsen og altså med i kampen om oprykning til Bundesligaen.

Det er tredje gang i løbet af det seneste år, VB spiller i Tyskland. VB mødte i sommer Braunschweig, og i én af efterårets superliga-pauser spillede VB i Kiel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce