Annonce
VB

VB tester mod nordmænd: Momentum skal holdes kørende

Diego Montiel var tidligere på måneden ude en uges tid på grund af sygdom, men den svenske midtbanespiller fik comeback mod Vendsyssel og er med mod Haugesund. Arkivfoto: Mette Mørk
VB møder søndag hjemme på Vejle Stadion norske Haugesund. Nordmændene har en gammel kending i truppen.

Vejle: Momentum skal holdes gående, når VB søndag klokken 16 møder Haugesund.

Godt nok er der tale om en testkamp, men træner Constantin Gâlcă vil se en god præstation i opgøret på Vejle Stadion:

- Vi befinder os i en god periode, og den skal vi holde kørende.

VB har i sine seneste otte turneringskampe hentet seks sejre og spillet to uafgjort. VB ligger i øjeblikket sammen med mange øvrige 1. divisionshold stille, da de har frigivet spillere til landskampe.

- Et par uger er længe uden kamp. Vi kan selvfølgelig træne, men træning giver bare ikke det samme som kampe, og derfor er det fint, der opstod muligheden for en kamp, siger VB-træneren.

Som udgangspunkt er der ingen spillere i VB-truppen, som får sig en fridag, og Gâlcă vælger givet efter planen startspillere, som er aktuelle i forhold til den forestående turneringskamp; lørdag 19. oktober hjemme mod Kolding IF.

Et par uger er længe uden kamp. Vi kan selvfølgelig træne, men træning giver bare ikke det samme som kampe.

Constantin Gâlcă, VB-træner

Brug for ungdomsspillere

Der kommer dog formentlig til at blive brugt et par spillere, som ikke er med i det kommende lokalopgør, da VB-truppen er uden venstrebacks. Viljormur Davidsen og Malte Amundsen er begge af sted på landsholds-opgaver, og derfor kigger Gâlcă ned i ungdomsafdelingen efter brugbare emner.

- Det gjorde vi i pokalkampen mod Vendsyssel, og det gør vi igen, siger Gâlcă.

Udover Viljormur Davidsen og Malte Amundsen har VB også Arbnor Mucolli, Ylber Ramadani og Thomas Gundelund af sted for at spille landskampe.

Annonce

Er et norsk midterhold

Haugesund har en gammel kending i truppen i form af Benjamin Hansen.

Han spillede ungdomsfodbold i VB, men nåede aldrig for alvor i nærheden af førsteholdet, inden han drog videre til Marienlyst, og senere FC Fredericia og FC Nordsjælland, for så i marts i år at drage videre til norsk fodbold. Desuden er Søren Lykke, tidligere mangeårig træner og leder i VB’s ungdomsafdeling, ansat i Haugesund som udviklingschef.

Haugesund ligger nummer otte i den bedste norske række, Eliteserien, efter 24 af de i alt 30 spillerunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce