Annonce
Sport

VB tester mod to superligahold

Arbnor Mucolli og VB møder i løbet af sommeren hold fra Superligaen, 1. division og 2. division. Arkivfoto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Vejle Boldklub spiller fire - muligvis fem - kampe, inden det midt i juli går løs med kampene om point.

Vejle: Der venter modstand fra de tre øverste danske rækker, når Vejle Boldklub tager fat på forberedelserne til den kommende sæson.

Den første af sommerens fire - muligvis fem - testkampe spilles lørdag 26. juni, og modstanderen er Kolding IF.

- De fleste trænere vil gerne have, at den første kamp efter en pause er mod en på papiret lidt blødere modstander, siger Johan Sandahl, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Annonce

Og det ønske får VB-træner Carit Falch opfyldt, da Kolding IF er det lavest rangerede hold, VB møder i løbet af sommeren 2021. Kolding IF spiller i 2. division, efter klubben i seneste sæson røg ud af den næstbedste række.

Siden venter to superliga-kollegaer i form af nyoprykkede Silkeborg og AaB, og de kampe spilles henholdsvis tirsdag 29. juni og lørdag 3. juli.

Den sidste planlagte kamp er mod Esbjerg fra 1. division, og den kamp afvikles fredag 9. juli.

Går efter kamp i Tyskland

VB og Johan Sandahl arbejder på yderligere én kamp. Den vil i givet fald ligge 11. eller 12. juli, og lader det sig gøre, er ønsket, at modstanderen findes udenfor landets grænser; gerne i det nordlige Tyskland.

- Vi må se, om det er muligt at finde en modstander, som passer og kan spille på en af de dage, vi gerne vil, siger Johan Sandahl.

Spilletidspunktet er endnu ikke fastlagt for de fire planlagte kampe, og det samme gælder det præcise spillested. Planen er, at kampene mod Silkeborg og Esbjerg spilles i Vejle, mens der bliver tale om udekamp, når VB møder AaB. Det er uvist, hvor kampen mod Kolding IF spilles.

VB’erne gik på sommerferie umiddelbart efter opgøret 24. maj mod Lyngby, og de geoptager træningen fredag 18. juli. Den første tællende kampe spilles søndag 18. juli, når Randers FC er gæst på Vejle Stadion. Kampen har kickoff klokken 14.00.

VB's testkampe

Vejle Boldklub har planlagt fire testkampe i løbet af sommeren

Lørdag 26. juni

VB-Kolding IF

Tirsdag, 29. juni

VB-Silkeborg

Lørdag, 3. juli

AaB-VB

Fredag, 9. juli

VB-Esbjerg

Spillestedet for kampen mod Kolding IF er endnu ikke fastlagt, og det samme gælder spilletidspunktet for alle fire kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Banken siger nej: Uafklarede motorvejsplaner tvinger familien til at bo med træk og skimmelsvamp

Vejle

Smittetallene er styrtdykket: 'Hyg jer - især nu, hvor smitten er under kontrol!'

Børkop

Protesterne hjalp: DSB dropper at skære i antallet af tog til Børkop og Brejning

Annonce