Annonce
Vejle Boldklub

Se højdepunkterne: VB tog et grimt men brugbart point

VB mod AC Horsens. Foto: Mette Mørk
VB spillede fredag aften et målløst lokalopgør mod AC Horsens.

Vejle: Vejle Boldklub spillede fredag aften 0-0 mod AC Horsens.

Der var tale om en sløj fodboldkamp uden ret meget godt spil og store chancer.

AC Horsens havde undervejs de fleste og største, men VB var tæt på, da Kevin Yamga i dommerens tillægstid ramte den ene opstander.

VB-træner ændrede på to pladser i forhold til opgøret i Brøndby. Arbnor Mucolli og Saeid Ezatolahi var tilbage efter henholdsvis en mindre knæskade og karantæne, og de erstattede Lukas Engel og Lundrim Hetemi.

Og så havde Galca ændre på formationen. Han sværger normal til en opstilling, som alt efter temperament kaldes 4-1-2-3-1 eller 4-3-3.

I stedet spillede VB en klassisk 4-4-2 med Wahid Faghir og German Onugkha på toppen.

Annonce

For meget langsparkeri

Det begyndte udmærket for hjemmeholdet. Allerede efter et par minutters spil fik Wahid Faghir en udmærket mulighed efter et fint opspil, men Faghirs afslutning blev blokeret.

AC Horsens kom efterhånden bedre med og formåede at presse VB i forbindelse med dødboldene. VB-forsvaret virkede usikkert, når bolden kom ind foran mål, og et par gange faldt der store chancer af til gæsterne.

Den ene gang blev der blødt afsluttet i maven på VB-målmand Alexander Brunst, mens Søren Reese headede forbi mål på en anden god mulighed.

Generelt var der tale om en første halvleg med masser af langsparkeri og for lidt organiseret fodbold. Spillerne skal dog delvist frikendes, da underlaget på Vejle Stadion bestemt ikke er egnet til boldtrilleri.

Annonce

Yamga ramte stolpen

Anden halvleg lignede langt henad vejen den første; masser af langsparkeri og duelspil.

VB’erne virker dog bedre indstillet på det, end da de gik ind til kampen, og det lykkedes at holde AC Horsens væk fra de muligheder, gæsterne kom til i første halvleg.

VB fik dog ikke selv sat ret meget sammen, og de få gange, VB’erne kom af sted, manglede der præcision i den sidste aflevering.

Gæsterne kom 10-12 minutter før tid til en stor mulighed, da Lirim Qamili kom til en god hovedstødschance, men han headede over mål.

VB kom dog i slutfasen uhyre tæt på en afgørelse. Indskiftede Kevin Yamga ramte i dommerens tillægstid den ene opstander, men bolden sprang i spil igen, og dermed sluttede kampen, som den begyndte.

VB spiller igen allerede på onsdag. Da gælder det udekampen i Parken mod FC København. Næste hjemmekamp er søndag 7. marts, når OB kommer en tur til Vejle. Begge kampe har kickoff klokken 20.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Kaffetørst førte til storbrand på Randbøl Hede: Se skaderne i videoen her

Annonce