Annonce
VB

VB-træner: Det bedste udgangspunkt er en sejr

Imed Louati afløste mod Sønderjyske VB's karantæneramte topscorer Allan Sousa. Tuneseren udgik i Haderslev på grund af en skade, men han meldes klar til søndagens opgør i Hobro. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
VB’s Tobias Mølgaard er tvivlsom til Hobro-kampen, som også bliver uden deltagelse af Viljormur Davidsen og topscorer Allan Sousa.

Vejle: Kampe som alle andre er det ikke, når Vejle Boldklub søndag tager fat på playoff-opgørene mod Hobro.

Det er opgør, som handler om fortsat liv eller død i Superligaen.

VB-træner Constantin Gâlcă ser dog ingen grund til at ændre radikalt på tingene på trods af, at VB nu står i en situation, hvor det over to kampe er enten knald eller fald, mens der normalt spilles en fortløbende turnering.

- Vores tilgang til kampene mod Hobro bliver den samme, som vi brugte tidligere. Der er intet forandret, selv om det nu er en lidt anderledes slags kampe, siger VB-træneren.

Constantin Gâlcă sender VB mandskabet på banen i Hobro med det formål at vinde, selv om uafgjort normalt anses som et godt resultat på udebane, når der er tale om kampe spillet efter cup-formatet.

- Vi skal skabe os det bedst mulige udgangspunkt, og det gør vi ved at vinde i Hobro, siger VB-træneren.

Annonce
Vores tilgang til kampene mod Hobro bliver den samme, som vi brugte tidligere. Der er intet forandret, selv om det nu er en lidt anderledes slags kampe.

Constantin Gâlcă

Flere har døjet med småting

Constantin Gâlcă ønsker ikke at afsløre, om der skiftes og i givet fald for meget og hvordan i forhold til den seneste kamp.

- Vi har siden vores seneste kamp haft flere spillere, som har døjet med forskellige småting, siger VB-træneren.

En spiller som Tobias Mølgaard virker som en tvivlsom deltager, da han fortsat har problemer, efter han udgik skadet i hjemmekampen mod AGF, og Adam Jakobsen er næppe heller kampklar efter den fiberskade, han pådrog sig i den seneste superligapause, da VB spillede testkamp mod tyske St. Pauli.

Louati er kampklar

Til gengæld ser Imed Louati kampklar ud, efter han udgik mod Sønderjyske, og heller ikke Kjartan Finnbogason, som har døjet med en mindre fiberskade, får problemer med at spille.

Det ligger dog fast, at VB spiller uden Viljormur Davidsen og Allan Sousa. Davidsen fik rødt, da VB afsluttede spillet i nedrykningspuljen med udekampen i Haderslev, og det kostede ham to dages karantæne.

Allan Sousa røg ud i hjemmekampen mod AGF, og han indkasserede tre kampes karantæne og mangler endnu at afsone to, efter han sad på tribunen i Haderslev.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce