Annonce
Vejle Boldklub

VB-træneren glad for point mod FCK, men ærgrede sig over fejlene

Træner Constantin Gâlcă roste spillerne for en god indsats, da VB søndag hjemme på Vejle Stadion spillede 2-2 med FC København. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Constantin Gâlcă roste spillerne for en god indsats mod FC København - en indsats, som var god nok til at vinde kampen.
Annonce

Vejle: Constantin Gâlcă delte masser af roser ud, efter Vejle Boldklub søndag aften spillede 2-2 med FC København.

- Vi spillede en god kamp, og vi spillede godt nok til, vi kunne have vundet, sagde VB-træneren efter kampen.

Københavnerne førte efter en times tid med 2-0, inden Allan Sousa og Raphael Dwamena, sidstnævnte et par minutter inde i dommerens tillægstid, sørgede for de to VB-træffere.

- Vores fløje spillede godt, og det gjorde vores centrale spillere også – alle gjorde, hvad de skulle, sagde Constantin Gâlcă.

Og det gjorde ikke VB’s præstation mindre, at den kom mod FC København, som Gâlcă ikke tøvede med at kalde et godt hold trods københavnernes problematiske sæsonstart.

Alt var dog ikke fryd og gammen. For eksempel faldt begge FCK’s scoringer efter fejl hos værterne.

- Fejl koster mod gode modstandere, og i dag begik vi to fejl, som kostede mål, sagde VB-træneren.

Hjemmeholdet måtte allerede i første halvleg sige farvel til Lucas Jensen, som udgik med en skade i sit ene baglår, og det betød tidlige ændringer i formationen.

- Det hører med, at der undervejs skal ændres på tingene, og de spillere, som kom ind, løste deres opgaver godt, sagde Constantin Gâlcă.

Han måtte undvære anfører Jacob Schoop, som stod over på grund af en skade fra kampen en uge tidligere mod Sønderjyske, men skaden er ikke mere alvorlig, end at Gâlcă forventer at have Schoop med, når det søndag gælder mødet med OB.

Annonce

En skuffet FCK-træner

FC København kom til Vejle med nul point i sæsonens to første kampe, og FCK-træner Ståle Solbakken ærgrede sig over det, han anså som to tabte point.

- Vi smed alt for mange bolde i gode positioner, så vi aldrig fik sat vores kontraangreb, lød det fra en skuffet Ståle Solbakken.

- Vi er selvfølgelig ikke, hvor vi gerne vil være, men nu handler det om, vi skal rejse os til på torsdag, fortsatte han.

På torsdag møder FCK hjemme Rijeka fra Kroatien om en plads i Europa Leagues puljespil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Regeringen vil udvide hjælpepakker efter nye restriktioner

Annonce