Annonce
Vejle Boldklub

VB-træneren: Tiden er knap, så vi får travlt

Constantin Gâlcă havde tredag spillerne på træningsbanen for første gang i 2021. Foto: Mette Mørk
Allan Sousa er fortsat hjemme i Brasilien, men han støder i løbet af weekenden til VB-truppen, som fredag indledte forberedelserne til den kommende halvsæson.
Annonce

Vejle: For Vejle Boldklub og de øvrige superliga-klubber er tiden knap.

Allerede i februars første dage genoptages Superligaen, og dermed er forberedelsesfasen en hel del kortere end normalt.

- Sådan er betingelserne for os alle, men vi får travlt, siger VB-træner Constantin Gâlcă, som fredag havde spillerne på træningsbanen for første gang i 2021.

Det handler ifølge Gâlcă i første omgang om at få spillernes fysisk på plads, men der er også andet, som skal nås. Forventningen er, at et par nye spillere støder til VB-truppen, og de skal spilles ind på holdet i løbet af de fire forberedelseskampe.

- Og så skal vi sørge for, at vi holder spillerne fri af skader, siger VB-træneren.

Det kan blive en balancegang, da der normalt er spillere, som må pille et par træningspas eller tre ud af kalenderen på grund af problemer med overbelastning af bentøjet efter en pause fra træningsbanen.

Annonce

Tre spillere manglede

Til årets første træning manglede blandt andre Allan Sousa.

Han er fortsat hjemme i Brasilien, da han af træner Constantin Gâlcă fik bevilliget et par ekstra fridage i forbindelse med visa-ansøgning for Sousas kone og barn, som skal med til Danmark. Allan Sousa kommer til Danmark i løbet af weekenden og er med, når VB-truppen mandag tager til Vildbjerg på træningsophold.

Desuden manglede Jacob Schoop, som har lidt problemer med sit ene baglår, og så stod Diego Montiel over på grund af sygdom i kroppen. Der er dog ikke tale om smitte med coronavirus, da svenskeren allerede har været smittet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Million-rokade ryster Vejles skoler:  Nogle skoler scorer kassen - specialeleverne er de store tabere

Annonce