Annonce
VB

VB-træneren: Vigtigt vi rejste os

VB-træner Constantin Gâlcă konstaterede med tilfredshed, at VB rejste sig efter den dårlige pokalkamp mod Vendsyssel. Foto: Yilmaz Polat
Constantin Gâlcă kalder det vigtigt, at VB rejste sig efter en dårlig indsats og nederlag i pokalturneringen.
Annonce

Vejle: Constantin Gâlcă overraskede, da VB-træneren mod Hvidovre foretrak Adam Jakobsen som spidsangriber i stedet for topscorer Kjartan Finnbogason.

De to byttede i pausen plads, og i anden halvleg scorede Finnbogason to gange.

Fortrød du, at du ikke begyndte kampen med Kjartan Finnbogason?

- Nej, Adam Jakobsen fortjente at få chancen, efter han spillede godt i de seneste kampe, svarede VB-træneren efter kampen, som VB vandt med 3-0.

Udover indskiftningen af Kjartan Finnbogason brugte Gâlcă pausen på at indskærpe spillerne nødvendigheden af hurtigere spil og flere sideskift.

- Det lykkedes for os, og da vi kom foran, blev det hele lettere for os, sagde han.

Annonce

Var lidt nervøs ved halvtid

I første halvleg skabte VB-mandskabet flere store chance, og Constantin Gâlcă talte tre, som chancer af den helt store slags.

- Selvfølgelig bliver man i pausen lidt nervøs, når vi brændte så meget, som vi gjorde i første halvleg. Der er ingen tvivl om, det havde været lettere for os, hvis vi var kommet tidligt foran, sagde han.

Kampen mod Hvidovre faldt blot fem dage efter, at VB-mandskabet leverede en tam indsats og røg ud af pokalturneringen efter et nederlag på 1-0 i Hjørring mod Vendsyssel. Nu kom VB tilbage på sporet, og det glædede træneren:

- Vi spillede meget dårligt i pokalkampen, og derfor er det vigtigt, vi vandt. Det giver os noget selvtillid, som kan bruges til de videre kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Det måtte komme: Første vejlensere smittet med engelsk corona-variant

Vejle

Se de nyeste smittetal her: Nu er Vejle kommet under en nærmest magisk grænse

Annonce