Annonce
VB

VB-træneren vil se bedre spil og en sejr

Malte Amundsen fik en ledbåndsskade i sit ene knæ, da VB afsluttede efteråret i Viborg. Nu er venstrebacken klar igen. Arkivfoto: Søren E. Alwan
VB-træner Constantin Galca råder over en trup fri af skader inden sidste test på dansk grund.

Vejle: Resultater og præstationer hører hjemme i kategorien en blandet omgang, når det handler om Vejle Boldklubs testkampe.

Storsejr over Ringkøbing fra 2. division og nederlag til hold fra 1. division og Superligaen, Kolding IF og Randers FC, er det resultatmæssige udbytte af vinterens tre første testkampe, og præstationerne flugter nogenlunde med resultaterne.

Torsdag aften møder VB endnu et 2. divisionshold, når det gælder Aarhus Fremad, og træner Constantin Gâlcă vil se fremgang, og det er fremgang i forhold til både resultat og præstation.

- Vi er nu så langt i vores forberedelser, at jeg forventer en kamp, hvor vi formår at spille mere aggressivt og med mere intensitet, end vi gjorde i vores foregående kampe, siger Constantin Gâlcă.

VB-træneren skiftede flittigt ud i de første tre kampe, og han regner med en gentagelse mod Aarhus Fremad, da planen er, at startspillerne er med de første 65-70 minutter.

For en uges tid siden mod Randers FC spillede VB fra start med de 11, som lignede øjeblikkets bedste start-11’er, og mod Aarhus Fremad kommer startformationen til at ligne den, der blev brugt i Randers.

- Det er muligt, vi skifter på to-tre pladser men heller ikke på flere, forudser Constantin Gâlcă.

Annonce
Vi er nu så langt i vores forberedelser, at jeg forventer en kamp, hvor vi formår at spille mere aggressivt og med mere intensitet.

VB-træner Constantin Gâlcă

Kun én meldes tvivlsom

I modsætning til de tre første kampe råder Constantin Gâlcă nu over en trup stort set fri af skader.

Der er en smule tvivl om Leonel Montano, men ellers meldes resten friske. Det betyder, at målmand Indy Groothuizen og venstrebacken Malte Amundsen kan se frem til de første minutter i 2020.

- Malte Amundsen er tilbage i fuld træning, og jeg regner med, at han spiller lidt. Han får nok 15-20 minutter, siger Constantin Gâlcă.

Kampen mod Aarhus Fremad er vinterens sidste testkamp på dansk grund. VB-truppen spiller i forbindelse med træningslejren i Portugal yderligere to kampe, men det bliver også de sidste, inden det gælder kampene om point. Den første af dem spilles 1. marts på Vejle Stadion, når HB Køge kommer på besøg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

21-årig kvinde stoppet for spritkørsel

Annonce