Annonce
Vejle Boldklub

VB-trio forventes klar til kamp mod FC Midtjylland

Lucas Jensen er atter klar til kamp, når VB spiller mod FC Midtjylland på lørdag. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Både Mads Greve, Kevin Yamga og Lucas Jensen forventes klar til lørdagens opgør mod FC Midtjylland.
Annonce

Vejle: Det lysner på skadesfronten i Nørreskoven.

Således forlyder det, at både Lucas Jensen, Kevin Yamga og Mads Greve forventes klar til lørdagens opgør mod FC Midtjylland.


Det var et trælår, så det er ikke slemt. Jeg har været ud og lave lidt øvelser og løbe. Det gør ondt i dag, men jeg tænker, at det kører igen om et par dage.

Mads Greve


Lucas Jensen pådrog sig en lyskeskade i pokalsejren over Brabrand den 11. november, og derfor er han gået glip af kampene mod Brøndby og AC Horsens. Han deltager i træningen igen og melder sig klar.

- Vi håbede først, det bare var et mindre stræk, men den sidder et irriterende sted i forhold til spark og så videre. Så det kostede en længere pause, end vi i første omgang troede, sagde Lucas Jensen efter tirsdagens træning.

- Men jeg er blevet testet og mærker ikke noget til det længere.

Den fransk kantspiller Kevin Yamga var ikke med i opgøret mod AC Horsens på grund af en lignende skade, men også han forventes klar til kamp mod FC Midtjylland.

Annonce

Trælår til Greve

Det samme gør sig gældende for stopperen Mads Greve. Han blev skiftet ud kort før pausen i nederlaget til AC Horsens, men heller ikke han forventes ude i ret lang tid.

- Det var et trælår, så det er ikke slemt. Jeg har været ud og lave lidt øvelser og løbe. Det gør ondt i dag, men jeg tænker, at det kører igen om et par dage, sagde Mads Greve.

Dermed regner også han med  at være klar til  kamp lørdag.

- Ja. Men det er godt, vi ikke skal spille i dag, sagde han med henvisning til smerterne i venstre lår.

Den finske forsvarer Juhani Ojala forventes ikke at blive klar til lørdagens kamp. Som vi tidligere har skrevet, sidder han ude med covid-19-smitte og er ved at efterleve protokollerne i den sammenhæng.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Konspirationsteorierne er for alvor kommet til Vejle: 'Jeg kunne bare ryste på hovedet'

Vejle

Det måtte komme: Første vejlensere smittet med engelsk corona-variant

Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Annonce