Annonce
Sport

VB uden fem mand i forårspremieren

Kerim Memija må formentlig vente et par uger med at komme i spil til VB-mandskabet. Han døjer med en overbelastningsskade. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Kerim Memija og Serhii Hryn er ude med skader og ikke i spil til forårspremieren i Superligaen - og det er Rasmus Lauritsen heller ikke, da det ligner et snarligt skifte til svensk fodbold.

Annonce

Vejle: Det er en fortrøstningsfuld Adolfo Sormani, som lørdag sender VB-mandskabet ind til årets første fodboldkamp om point. Et opgør mod Sønderjyske på Vejle Stadion.

- Vi er godt forberedte. Spillerne har trænet godt, og vi spillede flere gode testkampe, siger Adolfo Sormani. VB spillede tre i forbindelse med træningslejren i Tyrkiet og én i Danmark. De tre i Tyrkiet gav to sejre og en uafgjort, mens VB tabte opgøret i Aalborg mod AaB med 5-3.

Nederlaget gør dog ikke Sormani bekymret.

- Vi lukker ikke så dumme mål ind igen, og jeg mener, at vi spillede en god kamp mod AaB, men det blev overskygget af resultatet, siger Sormani.

Der skal ikke forventes spillemæssige revolutioner i forhold til efteråret. Som udgangspunkt holder Sormani fast i spillestilen fra efteråret, men han vil i momenter gerne se mere direkte spil.

- Der er perioder i kampe, hvor det er klogt at holde på bolden, men der findes også tidspunkter, hvor det skal gå stærkt fremad. Vi har arbejdet på at finde den rigtige timing mellem at holde på bolden og komme hurtigere frem, siger han.

Annonce

Fem mand er ude

VB råder over en trup med blot to spillere ude på grund af skader. Kerim Memija og Serhii Hryn døjer begge med overbelastningskader og kommer næppe i kamp de næste par uger.

Desuden mangler VB Viljormur Davidsen og Allan Sousa, som er ude på grund af karantæne, men de er begge til rådighed i forårets anden runde, når VB skal en tur til Fyn og mødet med OB.

Og så indgår Rasmus Lauritsen heller ikke truppen. Et skifte til svensk fodbold er ifølge Vejle Amts Folkeblads oplysninger nært forestående, og derfor indgår han ikke i truppen. Det er klubben IFK Norrköping, som er tæt på at købe Rasmus Lauritsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce