Annonce
VB

VB vandt den sidste test, før det går løs

Kjartan Finnbogason scorede, da VB vandt 2-1 i den sidste test, før foråret i 1. division begynder. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vejle Boldklub vandt 2-1 i den sidste testkamp før 1. division begynder. Og undervejs så trænerteamet gode takter.
Annonce

Moncarapacho: VB rejser hjem fra Portugal lørdag med en god fornemmelse i maven.

Torsdag vandt klubben med 2-1 over SC Olhanense i den sidste testkamp før foråret i 1. division begynder, og undervejs var der gode takter fra VB-spillerne. Allerede efter fem minutter bragte VB sig foran, da Kjartan Finnbogason headede et indlæg i mål.

Et kvarter senere blev der udlignet, men 10 minutter før slutfløjt sørgede Jacob Schoop for slutresultatet, da han sparkede en nedfaldsbold hårdt i nettet efter endnu et indlæg.

VB havde chancer til mere, og Diego Montiel ramte også undersiden af overliggeren, men der kom ikke flere mål.

- Det var ikke alt, der var perfekt. Men som hold lignede vi både offensivt og defensivt en enhed, så det var rigtig fint, siger assisterende træner, Morten Bisgaard.

SC Olhanense befinder sig i den tredjebedste portugisiske række, og de spillede fodbold på et udmærket niveau.

- Jeg synes, de var gode. Der var mange teknisk stærke spillere og en del fysik på visse positioner - blandt andet på angriberne. De spillede den fint rundt, og alt i alt var det en rigtig god modstander på det her tidspunkt af sæsonen, siger Morten Bisgaard.

Det var ikke alt, der var perfekt. Men som hold lignede vi både offensivt og defensivt en enhed.

Morten Bisgaard, trænerassistent i VB

Annonce

Ingen startformation

Kampen var en lukket forestilling, og ud over de navne, der allerede er blevet nævnt her, vil Morten Bisgaard ikke ud med yderlige detaljer omkring startopstilling. Den skal holdes hemmelig, til VB søndag den 1. marts tager imod HB Køge på hjemmebane.

- Vi leverer et rigtig godt udtryk på en en svær bane, der ikke var så god. Dommerne dømte meget til hjemmeholdet, og det kan være frustrerende at opleve. Men spillerne håndterede det rigtig godt. De var meget koncentrerede og arbejdede fint med det, vi har trænet på, siger Morten Bisgaard.

Kampen mellem VB og HB Køge spilles den 1. marts klokken 15.00 på Vejle Stadion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce