Annonce
VB

VB vandt: Indskifter slog til med to mål.

Kjartan Finnbogason slog til med to mål, da VB vandt 3-0 over Hvidovre. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Søndag vandt Vejle Boldklub med 3-0 over Hvidovre - alle målene kom i anden halvleg.

Vejle: Vejle Boldklub slog søndag hjemme på Vejle Stadion Hvidovre med 3-0.

Første halvleg sluttede uden mål, men i anden halvleg scorede den i pausen indskiftede Kjartan Finnbogason to gange og Mads Greve én gang.

Det gav en helt fortjent sejr, og cifrene kan der heller ikke pilles ved.

VB stillede med præcis de samme 11, der sikrede vejlenserne en 4-1-sejr i den seneste 1. divisonskamp, da Viborg var gæst på Vejle Stadion.

Og i kampens indledning fortsatte VB de fine takter fra Viborg-kampen.

Allerede i kampens ottende minut faldt den første store mulighed, da Thomas Gundelund fandt en helt fri Adam Jakobsen. Jakobsen, der scorede to gange mod Viborg, manglede kvalitet i sin afslutning, da han stod ansigt til ansigt med Hvidovre-målmand Filip Djukic. Adam Jakobsen afsluttede lige på keeperen.

Det blev indledningen på en første halvleg med spil af blandet kvalitet, men med flere store VB-muligheder.

Kort efter chancen til Adam Jakobsen faldt der en næsten lige så stor til Diego Montiel, men den svenske offensiv-spiller var for langsom i aftrækket, og det lykkedes Hvidovre-folkene at få blokeret Montiels afslutning.

Også Lucas Jensen kom i første halvleg tæt på. Efter et godt VB-angreb endte bolden hos kantspilleren, der resolut huggede til, men Filip Djukic fik det yderste af fingrene på og bolden vippet ud via overkanten af overliggeren.

Hvidovre skabte i løbet af de første 45 minutter ingenting. Københavnerne forsøgte sig et par gange med forsøg fra distancen, men farlige blev de aldrig.

Med lidt mere kvalitet i afslutningerne var VB gået til pause med en føring på et par stykker, men måltavlen viste 0-0.

Annonce

Målene kom dog efter pausen.

Et lille kvarter efter sidebyttet fik VB-mandskabet lidt hjælp fra gæsterne, da én af Hvidovre-folkene ikke fik hovedet ordentligt på en lang fremlægning. Kjartan Finnbogason, som kom ind fra begyndelsen af anden halvleg, fangede bolden og sendte den over en chanceløs Djukic i Hvidovre-målet.

Scoringen tvang Hvidovre lidt længere frem, men farlige blev københavnerne aldrig. VB-mandskabet havde styr på tingene, og afgørelsen faldt et kvarter før tid. Efter en dødbold spillede Mads Greve et dobbeltpas med Sergiy Gryn og elegant passerede Greve Hvidovre-keeperen.

Dermed var kampen afgjort.

Det endte med en tremåls-sejr, da Finnbogason scorede endnu en gang. Malte Amundsen og indskiftede Viljormur Davidsen kom igennem i venstre side, og med en fin first-timer sendte Finnbogason kuglen i kassen efter en god assist fra Davidsen.

VB spiller igen allerede på torsdag, når FC Roskilde er gæst på Vejle Stadion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Selv Brønshøj savner suset fra Jelling: Men pinse er stadig lig med festival

Annonce