Annoncørbetalt indhold

Ved du, hvordan din brudebuket skal se ud?

- Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige brudebuket. I samarbejde med Interflora, som i over 70 år har leveret smukke blomsterbuketter til de danske hjem, har vi samlet de bedste råd til at finde den helt rette brudebuket til dit bryllup.

Dette indhold er sponsoreret

At blive gift er en helt særlig begivenhed. Af den grund vil de fleste gerne planlægge deres bryllup ned til mindste detalje, da intet bør være overladt til tilfældighederne på denne helt specielle dag. Brudebuketten er ingen undtagelse. En brudebuket skal ikke blot være smuk, men også fremhæve bruden og hendes silhuet på bedste vis. Alle vil bemærke brudebuketten – nogen vil endda håbe på at gribe den, i håb om at blive den næste der skal holde en stor kærlighedsfest, som et bryllup jo lige netop er. Traditionen foreskriver, at brudgommen vælger blomsterne til brudebuketten og får dem sendt som gave til bruden, imens hun gør sig klar til brylluppet. Denne opgave er bestemt ikke let, da de fleste kvinder kan huske, hvordan deres brudebuket så ud resten af livet. Er du bange for din kommende husbond vælger forkert? Frygt ej, nedenfor finder du en miniguide til de mest traditionelle former for brudebuketter – det skader jo ikke at give ham et hint eller to med på vejen.

Vælg brudebuket efter brudens kropsform og kjole

Brudebuketter kan fås i alverdens former, størrelser og farver, hvilket gør det muligt at finde en lige efter din smag.

Lille rund brudebuket

Denne brudebuket er perfekt til dig, som ønsker et helt klassisk look, hvor blomsterne i buketten ikke tager for meget opmærksomhed.

Stor rund brudebuket

Denne type brudebuket er perfekt til kvinder, som går op i design og ønsker en brudebuket med et unikt look.

Den bueformede brudebuket

Den bueformede brudebuket passer godt til brudekjoler, som har et stort skørt.

Den dråbeformede brudebuket

Den dråbeformede brudebuket er ligeledes meget klassisk, men med et lille twist. Buketten er perfekt til kvinder, som ønsker at fremhæve talje og barm. Hvis du ønsker mere inspiration til at vælge den helt rette brudebuket, kan du se Interfloras udvalg af brudebuketter her.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.