Annonce
Trekantområdet

Ved vejs ende: Cykeltur på 2200 km er slut

De sidste kilometer mod Melbourne centrum var præget af kystkørsel, hvilket vi nød stort af.

Vennerne fra Strib er nu ved vejs ende på Tasmanien. Cyklerne er afleveret på et ældrecenter. Seks fantastiske uger og en masse benarbejde har bragt Strib-drengene rundt Australien

Australien: De sidste kilometer inden ankomsten til Melbourne var utrolig smukke. Cirka 50 kilometer på cykelsti langt fra bilernes osen og larm. Turen gik langs skov og bugtede sig derefter ud via kysten resten af vejen ind mod Melbourne centrum.

Med tanken i baghovedet om, at vi snart skulle aflevere den ene af vores rickshaws, så var det samtidig også en cykeltur med blandede følelser. Slutningen på en lang rejse nærmede sig.

Vores første arrangement i Melbourne var på ældrecenteret Fairway. Her gik turen mod stranden for at nyde en kop kaffe i det gode vejr. Med på turen var bl.a. Bonnie, som vi alle syntes var en stor inspirationskilde for os alle, da hun gennem hele sit liv har været og stadig er utrolig aktiv i forbindelse med frivilligt arbejde

Den sidste cykel afleveret i Hobart i samarbejde med Nicole og Jason.
Annonce

Tilbage til det bakkede tærren

Natten til tirsdag d. 17 oktober tog vi natfærgen til Tasmanien for at cykle de sidste 300 km til Hobart.

"Spirit of Tasmania", som færgen så flot hed, lignede udefra en gammel en af slagsen, men da portene blev åbnet op og vi så den inden i, var alt topmoderne. Sejlturen tog 10 timer, og dem brugte vi på at nyde udsigten, spise god mad samt en tur i deres biograf.

Undervejs havde vi fået fortalt flere gange, at vi skulle glæde os til smukke natur på Tasmanien, men at samtidig også vil blive sat på hård prøve i og med at vi ville vende tilbage til det bakkede terræn.

Igen blev vi sat på en hård prøvelse i det bakkede terræn på Tasmanien. Den smukke natur på Tasmanien gjorde de barske stigninger mindre hårde at klatre op ad - samtidig med at vi nu efterhånden har fået trænet benene godt og grundigt.

En lille smagsprøve på den smukke natur på Tasmanien.
Annonce

Farvel til cyklerne

Under vores ophold i Melbourne fik vores cykler et grundigt servicetjek hos Cargocycles. Cargocycles er forhandlere af triobike/rickshaws i Australien, og de klargjorde også vores cykler inden projektet startede tilbage i starten af september. De var meget imponeret og samtidig overrasket over, at vi kunne cykle små 2200 km på vores rickshaws.

Internt havde de foretaget væddemål om, hvor langt vi ville nå, og alle havde sagt at vi ikke vil nå til Mudgee, der var vores første stop på ruten.

Da vi ankom til Hobart afleverede vi cyklen til et ældrecenter, og hermed var vores seks uger lange eventyr slut.

En lettelse samt lidt vemodigt at cyklerne nu er afleveret, og at de nu er færdige med at promovere cykling uden alder.

Det har været en kæmpe oplevelse for os alle, og vi har nydt hvert sekund af rejsen. Fire af os drenge rejser nu videre i Australien mod nye eventyr langs guldkysten dog uden cyklerne på slæb.

Tak for støtten og den store interesse der har været for vores projekt Down under. Der skal lyde et stort tak til vores sponsorater, for at gøre denne tur mulig for os, organisationen og de ældre i Australien.

Gennem vores små to måneder har flere hundrede ældre fået vind i håret, takket være vores sponsorater.

Derudover har vi været så heldige at starte nye chapters op her i Australien, så derfor; Stort tak til: Middelfart Sparekasse, Pyrosan, OASE, POM Industries A/S, Heatcom, Super Brugsen Strib, Amstrup Skilte, Mr. Saks og Thansen.

Tak fordi i fulgte med.

Hilsen medlemmerne fra Cykling Uden Alders første ungdomsdelegation; Mathias Hansen, Frederik Pedersen, Christian Hvid, Rasmus Bosack, Kenneth Kelly og Marcus Frellsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce